Poznań – Mechanika – Piotr Sobański
Zostawiłem dziś samochód u Pana Piotra na brak mocy, w moim mieście samochód stał u mechanika 3 dni i nic nie było zrobione... Samochód u Pana Piotra stał 2 godziny i jeździ z powrotem tak jak powinien. Śmiało mogę polecić usługi Pana Piotra.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 3 sty 2017, 18:14
- Auto: Mazda 6 GH
2009 rok
2.0 Diesel
Ktoś się orientuje jak wyglądają terminy w maju u tego Pana ?
szukam jakiegoś dobrego mechanika 
- Od: 15 lut 2015, 18:57
- Auto: Mazda 3 BK 2.0 150KM 2004r. (Sprzedana)
Mazda 323P 1.5 88KM 97r.
Mazda Mx-3 2,5 164KM 94r. (KL-DE)
W związku z tym że nie było mnie dłuugo na forum – przywitam się tutaj ponownie
A jeśli chodzi o opinię p.Piotra Sobańskiego – serwisowałem u niego obie Mazdy jakie miałem i tak jak przedmówcy piszą Piotr skarżył się już wtedy na problemy ze zdrowiem – ale ja w ciemno oddam mu każdą Mazdę. Pomógł nieraz tylko przez telefon, nie odmówił nigdy pomocy, nawet jeśli przyjechałem niezapowiedziany i nie kasował wielkich pieniędzy. Zawsze miałem rzetelną informację co należy zrobić a co można ale nie trzeba, gdzie zastosować oryginał, a gdzie można zaoszczędzić.
Co najważniejsze nigdy się nie zawiodłem.
Przymierzam się teraz do niezmęczonej trójki z dieslem i mam nadzieję że będę mógł ją u niego serwisować.
Pozdrawiam
A jeśli chodzi o opinię p.Piotra Sobańskiego – serwisowałem u niego obie Mazdy jakie miałem i tak jak przedmówcy piszą Piotr skarżył się już wtedy na problemy ze zdrowiem – ale ja w ciemno oddam mu każdą Mazdę. Pomógł nieraz tylko przez telefon, nie odmówił nigdy pomocy, nawet jeśli przyjechałem niezapowiedziany i nie kasował wielkich pieniędzy. Zawsze miałem rzetelną informację co należy zrobić a co można ale nie trzeba, gdzie zastosować oryginał, a gdzie można zaoszczędzić.
Co najważniejsze nigdy się nie zawiodłem.
Przymierzam się teraz do niezmęczonej trójki z dieslem i mam nadzieję że będę mógł ją u niego serwisować.
Pozdrawiam
- Od: 5 kwi 2004, 19:04
- Auto: Było....
626 Cronos 2,5 KL
M6 `02 2.0 DTI 120KM
jest Punto 1,2
będzie ... chyba 3 :)
Nie jestem pewien, czy pan Piotr jeszcze przyjmuje jakiekolwiek auta do naprawy.
Również u niego "robiłem" swoje, niestety już dawno miał kłopoty ze zdrowiem i myślę,że zakład już ma zamknięty.
Wracasz do mazdy? Pamiętam Twoją 6-kę jak jeszcze na Chemiczną przyjeżdżałeś. Kontynuujesz hoby?
Również u niego "robiłem" swoje, niestety już dawno miał kłopoty ze zdrowiem i myślę,że zakład już ma zamknięty.
Wracasz do mazdy? Pamiętam Twoją 6-kę jak jeszcze na Chemiczną przyjeżdżałeś. Kontynuujesz hoby?
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Cześć wszystkim, sorry, że tak odkopuję temat. Wie ktoś może czy Pan Piotr nadal przyjmuje ?Mieszkam na Naramowicach i byłaby to najlepsza opcja
Jestem szczęśliwym posiadaczem CX-5 2.0 od miesiąca i mam do zrobienia kilka rzeczy. Jest to moja pierwsza Mazda, wszystkie poprzednie auta to były Europejczyki. Jeśli nie to możecie polecić jakiś dobry serwis w Poznaniu ?
- Od: 19 sie 2020, 13:04
- Auto: Mazda CX-5 SkyPassion
2.0 AWD AT 2013
Trochę odgrzebię stary wątek, ale myślę że jak najbardziej warto.
Telefon 501 706 402 aktualny, Piotr pracuje, ale nie wszystko przyjmuje do robienia
Moja 6 to już stare dzieje,chciałem wrócić do Mazdy CX5, ale Piotr otworzył mi oczy na mój wybór – hobby kontynuuje, ale napędzam innym medium
Pozdrawiam Wszystkich fanów

Telefon 501 706 402 aktualny, Piotr pracuje, ale nie wszystko przyjmuje do robienia
Moja 6 to już stare dzieje,chciałem wrócić do Mazdy CX5, ale Piotr otworzył mi oczy na mój wybór – hobby kontynuuje, ale napędzam innym medium
Pozdrawiam Wszystkich fanów

- Od: 5 kwi 2004, 19:04
- Auto: Było....
626 Cronos 2,5 KL
M6 `02 2.0 DTI 120KM
jest Punto 1,2
będzie ... chyba 3 :)
Ja nie mam odwagi wrócić do mazdy, uważam, że wszystko dobre co już było (niestety) .
Fajnie, że Pan Piotr czuje się na siłach pracować przy mazdach. Chyba już bardziej dla własnej satysfakcji, ale grunt, że daje radę.
czarne medium?
Fajnie, że Pan Piotr czuje się na siłach pracować przy mazdach. Chyba już bardziej dla własnej satysfakcji, ale grunt, że daje radę.
SAS napisał(a):hobby kontynuuje, ale napędzam innym medium
czarne medium?
Historie mojej młodości :