MegaZlot Tor Poznań 2016 – wyniki konkursu GAZ-PARTS
Przeglądam wątek i nie wierze. Bardzo zaskoczyła mnie tak pokaźna nagroda co potwierdza wielkie zaangażowanie organizatorów. Niestety ja u siebie posiadam już instalacje i jedynie pozostaje mi życzyć szczęścia przyszłemu wygranemu/wygranej

Ostatnio edytowano 18 mar 2016, 10:00 przez Greg88, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 25 mar 2015, 09:23
- Auto: Mazda 6 GG 2002 2.3 MZR 166 KM
zawsze mozna komus wygrana sprzedac. 2000+ tysiaczki piechota nie chodza.
konkurs? myslalem ze losowanie numerow telefoniczcnych. no nic. troche szkoda, bo ogranicza krag potencjalnych zwyciezcow do odwaznych.
konkurs? myslalem ze losowanie numerow telefoniczcnych. no nic. troche szkoda, bo ogranicza krag potencjalnych zwyciezcow do odwaznych.
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
Rozdanie nagród na imprezie, ale nie wszyscy na niej będą. Czy ta nagroda przepadnie, w przypadku wylosowania nieobecjej osoby , czy np. może ja odebrać PR w jej imieniu?
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Nie przepadnie. Może odebrać PR 

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dziękujemy za zaangażowanie i udział w konkursie , dzięki wszystkim którzy podeszli do naszego namiotu Staga i wykazali się pomysłami na hasło .
Wylosowaliśmy zwycięzcę z pośród uczestników konkursu .
Jest nim Crenshaw , hasła raczej nie wykorzystamy ( za ciężkie )
Na montaż staga q box zapraszamy do Gaz-Parts .
Wylosowaliśmy zwycięzcę z pośród uczestników konkursu .
Jest nim Crenshaw , hasła raczej nie wykorzystamy ( za ciężkie )
Na montaż staga q box zapraszamy do Gaz-Parts .
Miło było poznać, dowiedzieć się czegoś nowego, podyskutować... Widać, że macie pojęcie o tym co robicie 

Panowie, a czy to prawda że moje zgloszenie do konkursu zostało w pewnym momencie wylosowane podczas ceremoni nagród- tylko nie wiem do czego/ co za sobą niosła taka promocja, a ja.. z przyczyn mi nie znanych
nie wyłapałem tego momentu, szanowne auditorium popłyneło okrzykiem "nie ma go" no i w ten oto sposób dowiedziałem się o wszystkim po wszystkim
? Czy tylko koledzy robią z mnie wariata l-)?

A czekaj jeśli byłeś nominowany do nagród dodatkowych a nie dotarłeś do miejsca rozdania nagród( z różnych niezależnych od Ciebie przyczyn
) a byłeś z nami do końca
, napisz na pw wyślemy jakiś gadżet
Zwycięzcy gratuluję i proszę i info jak brzmi zwycięskie hasło
Zainterygowałeś mnie Krzychu tym zwrotem "za ciężkie" 
Już po konkursie, ale mój pomysł był: Stag – dodaj gazu!
Już po konkursie, ale mój pomysł był: Stag – dodaj gazu!
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
"Lepiej zagazuj auto niż..." – fakt mocne 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Teraz to ty mnie zainteresowałeś
podaj na PW
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Dwie sprawy z mojej strony odnosnie konkursu. Pomysl dobry, nagroda jeszcze lepsza, no i gratki dla wygranego
,
ale druga sprawa. Nigdzie nie było informacji, ze jest to konkurs tylko i wylacznie dla osob ktore zostają na noclegu. Bo taką własnie informajcje uzyskałem od organizatorów, okolo godziny 16.00 kiedy to wyjezdzalem juz ze zlotu. A dokladniej na pytanie co z wynikami konkursów dla osob ktore juz opuszczają zlot, cytuje " sorry, ale jesli nie ma Cie na noclegu i rozdaniu nagrod to nagroda przepada, nie po to płacimy zeby inni mogli korzystac". Nie wiem co miał organizator na mysli, bo kazdy z nas placił za zlot, niektorzy wiecej, niektorzy mniej, niektorzy dodatkowo za nocleg, ale info bylo moim zdaniem jednoznaczne. Konkurs jest dla wszystkich uczestnikow zlotu, a nie tylko dla tych co spią w osrodku. Nie kazdy z roznych przyczyn mogl spedzic na zlocie 3 dni, ale wszystkie osoby ktore braly udział w sobotnim zlocie na torze, powinny byc brane pod uwage jezeli chodzi o konkursy itp. Tyle ode mnie.
ale druga sprawa. Nigdzie nie było informacji, ze jest to konkurs tylko i wylacznie dla osob ktore zostają na noclegu. Bo taką własnie informajcje uzyskałem od organizatorów, okolo godziny 16.00 kiedy to wyjezdzalem juz ze zlotu. A dokladniej na pytanie co z wynikami konkursów dla osob ktore juz opuszczają zlot, cytuje " sorry, ale jesli nie ma Cie na noclegu i rozdaniu nagrod to nagroda przepada, nie po to płacimy zeby inni mogli korzystac". Nie wiem co miał organizator na mysli, bo kazdy z nas placił za zlot, niektorzy wiecej, niektorzy mniej, niektorzy dodatkowo za nocleg, ale info bylo moim zdaniem jednoznaczne. Konkurs jest dla wszystkich uczestnikow zlotu, a nie tylko dla tych co spią w osrodku. Nie kazdy z roznych przyczyn mogl spedzic na zlocie 3 dni, ale wszystkie osoby ktore braly udział w sobotnim zlocie na torze, powinny byc brane pod uwage jezeli chodzi o konkursy itp. Tyle ode mnie.
- Od: 5 mar 2009, 22:15
- Auto: Mazda 6 2.0/141 KM (benzyna) czerwona perła, 2004 r.
Witam
to chyba jakieś niedomówienie
zresztą najlepszym przykładem jest fakt że główna nagroda przypadła temu kogo akurat nie było na zlocie
inną kwestią jest fakt, iż dodatkowe upominki trafiały tylko dla osób na sali – ale to z tego co wiem była dodatkowa atrakcja od gazparts
tak to wyglądało z mojej perspektywy
to chyba jakieś niedomówienie
zresztą najlepszym przykładem jest fakt że główna nagroda przypadła temu kogo akurat nie było na zlocie
inną kwestią jest fakt, iż dodatkowe upominki trafiały tylko dla osób na sali – ale to z tego co wiem była dodatkowa atrakcja od gazparts
tak to wyglądało z mojej perspektywy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
dokładnie nagrodę główną wygrała osoba nieobecna na wieczornym spotkaniu i nagrodę otrzyma ,
nagrody dodatkowe ( jakieś kubki od Staga i upominki od organizatorów ) zostały rozlosowane wśród osób obecnych tak zadecydował organizator, o dodatkowych giftach nie było nic ogłaszane , poza tym masę gadżetów można było dostać przez cały dzień pod namiotem Staga .
Tak że nie wiem w czym problem
nagrody dodatkowe ( jakieś kubki od Staga i upominki od organizatorów ) zostały rozlosowane wśród osób obecnych tak zadecydował organizator, o dodatkowych giftach nie było nic ogłaszane , poza tym masę gadżetów można było dostać przez cały dzień pod namiotem Staga .
Tak że nie wiem w czym problem
Nie wiem od kogo uzyskałeś taką informację
Konkurs był dla wszystkich, wystarczyło podejść do stoiska GazParts i Staga a wszystkiego byś się dowiedział
Tym bardziej jest to dla mnie dziwne, bo co jakiś czas oglaszaliśmy przez mikrofon, aby osoby zainteresowane konkursem zgłaszały się do w/w stoiska.
Konkurs był dla wszystkich, wystarczyło podejść do stoiska GazParts i Staga a wszystkiego byś się dowiedział