Pytania i dyskusje na temat zlotu
Ja też jestem zdania, że już lepiej niech pogra jakaś normalna, choćby radiowa muzyka i może impreza taneczna sama się rozkręci, a nie jeden spiewak dorwie mikrofon i męczy jakieś diabelskie Rocki 
Coco Jumbo i do przodu...
xRafalx napisał(a):No jestem DJ po prostuGram na weselach, festynach i czasami na dyskotekach
No to działamy Rafał. Niech tylko Trolix się określi czy możemy stworzyć dobry klimat lat 80/90 muzycznie no i w jakiś sposób musimy zadziałać żeby większość w miarę możliwości była w parach (damsko-męskich oczywiście bo Konczita raczej nie wchodzi w grę

A cóż Cię tak zasmuciło
Ja i raczej nie tylko ja bardzo się cieszymy że nasze rodziny łącznie z naszymi dziećmi możemy uczestniczyć aktywnie w takich imprezach i dlaczego by tego nie wykorzystać do wspólnej zabawy skoro wszystko temu sprzyja.

loockas napisał(a):Nie o to chodziło, spójrz który fragment Twojej wypowiedzi zacytowałem
Niestety nie mogę znaleźć zdjęcia w którym ravo tańczy z nami
A to zmienia postać rzeczy.Myślałem inaczej.No to znaczy że wszystko idzie w dobrym kierunku-tańce , hulanki i swawole

Ale fajnie by było gdybyście wzięli ze sobą swoje żony, dziewczyny, narzeczone
Zawsze to lepiej jak nie ma gej party

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Prawda jest taka że śpiewa tylko kilka osób w tym ja więc nie ma sensu zanudzac tym innych
Z drugiej jednak strony pamiętam złoty z dyskotekami i dużo osób nie tańczlo wcale
Jednak warto spróbować dla odmiany
Z drugiej jednak strony pamiętam złoty z dyskotekami i dużo osób nie tańczlo wcale
Jednak warto spróbować dla odmiany
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Nie rób jajloockas napisał(a):Zwykle zabierałem, ale nie tym razem. Ania zostaje z dzieckiem, a loockas dostał wychodne

Sochaczew z kapela tez miło wspominam.
Pytanie do organizatorów 2dorosle osoby +2dzieci lat 2 na jaki pokój możemy liczyć? Ile łóżek?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Spoko ja raczej z familia cała przyjadę dzieci 5 i 2 lata
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ty zostaniesz zdegradowany z kandydata do początkującego, więc nie licz na zbyt wiele

Vasat napisał(a):A czy na zlocie będzie nadawanie rangi Klubowiczów?
rafalmazda6 napisał(a):Ty zostaniesz zdegradowany z kandydata do początkującego, więc nie licz na zbyt wiele![]()
![]()
chyba ze stringi dopierzesz

https://t.me/pump_upp