witam, jest zima wiec auto brudzi sie czesto, sol, piaseki itd. zaobserwowalem duze skupisko osadzania sie brudu na drzwiach tylnych wewnatrz, jest to wlasnie bród soli.piasku itd .Czy to jest normalne czy tylko dlatego ze posiadam bialy lakier i jest to widoczne golym okiem na bialym a na innym lakierze nie ?
zapewne gdy zaniedbam czyszczenia tego, to doprowadzi to do szybszego niszczenia lakieru a pozniejszego skorodowania.ten brud raczej nie powinien sie tam dostawac ale to moje zdanie. Czy ktos zaobserwowal cos podobnego?Zamieszczam fotke na ktorej widoczne jest starcie brudu palcem, widoczna jest tez plastikowa oslona od dolu.
Brud od wewnatrz na tylnych drzwiach
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Od miesiąca jeżdżę CX 3. Mazda to moje chyba już 6 czy 7 auto, ale takiego czegoś jak drzwi cx 3 jeszcze nie spotkałem. Trochę śniegu, błota na ulicach, a na wygiętych jak z puszki po piwie drzwiach cały przegląd środków chemicznych używanych przez drogowców. Ciekawe jak (dól) drzwi są zabezpieczone antykorozyjnie. Może jest jakiś patent na oklejenie tych miejsc folią ochronną ?
- Od: 22 sty 2017, 20:44
- Auto: CX3, 120KM, 2016
http://www.ebay.pl/itm/Schwellerrohre-A ... SwdzVXqEqU
proszę uprzejmie
proszę uprzejmie
- Od: 22 sty 2017, 20:44
- Auto: CX3, 120KM, 2016
Strona 1 z 1