POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
MariuS napisał(a):Wg mnie te przepisy nie byłyby głupie gdyby tylko były indywidualnie od okoliczności traktowane a nie z automatu i kara finansowa adekwatna do zarobków. Promować jakieś inicjatywy typu "z ulicy na tor" i wspomagać organizację tanich imprez na lotniskach.
Masz racje ale z drugiej strony niektórzy przesadzają z prędkościami w mieście. W sumie popieram akcje "Wy zamykacie tory. My upalamy na ulicach". Jest też luka prawna w tym przepisie z zabraniem prawka. Jeśli podczas kontroli nie masz dokumentu przy sobie nie mogą Ci go zabrać, a jeśli złapią Cię na wideo rejestrator w aucie 2 kierowców powinno stracić prawko.
Asiu Xedziu Rossi Zdravko dziękuję za super udany dzień. Z Wami jak zawsze jest wszystko na najwyższym poziomie pod względem i humoru i towarzystwa 
Szkoda ze Kali_Yo nie dojechał.
Jeszcze raz dziękuję

Jeszcze raz dziękuję

Nightfallówna
Również wielkie dzięki . W powrotnej drodze nawet na chwilę nie przymknąłem oka bo Krzychu do samego Poznania się zaopatrywał i tak nadawał że martwy by wstał 
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
Nightfall napisał(a):Asiu Xedziu Rossi Zdravko dziękuję za super udany dzień. Z Wami jak zawsze jest wszystko na najwyższym poziomie pod względem i humoru i towarzystwa
Jeszcze raz dziękuję
Niestety, musiałem się wrócić z Gorzowa do domu.
Nightfall napisał(a):Asiu Xedziu Rossi Zdravko dziękuję za super udany dzień.
Również dziękuję-było super!

Kali_Yo ; D napisał(a):Niestety, musiałem się wrócić z Gorzowa do domu.
Szkoda
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Witam, od jakiegoś czasu poszukuję mazdy mx-5 i dzisiejszego dnia ukazała się dość dobra oferta w Lesznie:
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-nar ... y6Ox1.html
Auto podobno od roku w kraju. Ktoś może je widział, zna? Albo jest tutaj jakaś dobra dusza z okolic Leszna i mogłaby podjechać zobaczyć to auto? Oczywiście odwdzięczę się jakoś
najlepiej byłoby z jakimś miernikiem lakieru... Bo kolega zauważył, że coś przednia prawa ćwiartka przy szybie jakby trochę odstawała... Oczywiście jakaś niewielka kolizja czy naprawa nie dyskwalifikuje tego auta ale miło by było wiedzieć
. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Pozdrowienia z Legnicy

Auto podobno od roku w kraju. Ktoś może je widział, zna? Albo jest tutaj jakaś dobra dusza z okolic Leszna i mogłaby podjechać zobaczyć to auto? Oczywiście odwdzięczę się jakoś
Pozdrowienia z Legnicy
- Od: 29 kwi 2011, 18:15
- Auto: Mazda 323f 97r 1.5
Mazda sprzedana. Dziwnym trafem komuś z Poznania. Jak ktoś z forumowiczów tak mi "pomógł", że ją kupił i mnie uprzedził to nie pozdrawiam :/
O to raczej bym się nie martwił.My Leszno i Gniezno omijamy szerokim łukiem jeśli chodzi o kupno aut.Poza tym na tym forum raczej próżno szukać amatorów miaty,mają ''swoje'' forum 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Piotrek_Legnica napisał(a):Mazda sprzedana. Dziwnym trafem komuś z Poznania. Jak ktoś z forumowiczów tak mi "pomógł", że ją kupił i mnie uprzedził to nie pozdrawiam :/
Panie Piotrku nie ładnie ,najpierw fakty potem oskarżenia . Nie od tej strony zacząłeś od jakiej powinieneś .
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
rossi2000 napisał(a): Panie Piotrku nie ładnie ,najpierw fakty potem oskarżenia . Nie od tej strony zacząłeś od jakiej powinieneś .
Panie Rossi2000 a czy widział Pan w mojej wypowiedzi słowa, które mówią, że oskarżam kogoś konkretnego? Wypowiedź ta jest raczej domysłem, a w przypadku gdy byłaby prawdą to już wie tylko ta konkretna osoba, która kupiła to auto i wypowiedź ta skierowana jest do niej. Proszę jeszcze raz przeczytać.
BTW. Jak Pan nie kupił to tym bardziej Pana tego nie dotyczy.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Dziwi mnie o co ten raban. Auto wystawione w ogłoszeniu dostępnym dla wszystkich. Kto chce to kupuje i finito