Spot jest tam gdzie wskazuje informacja w pierwszym poście i nie siać mi tu zamentu ani nie szerzyć defetyzmu
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
CezaR83 napisał(a):CH Bemowo widzę, oki, to pojedziemy do tej Sonaty na przekąskę później ( dla chętnych)
nie wszyscy wiedzą gdzie to jest więc, do jakiejś 19:45 na parkingu a potem można pojechać do tej pizzeri ... no powiedzmy że do pizzeri można o 20 wyruszyć
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
no i po spocie
dawno mnie nie bylo wiec warto bylo wpasc
mam nadzieje ze za tydzien tez mi sie uda.
No i jak bedzie sie zapowiadala dobra pogoda to mozna zrobic u nas na burakowskiej grilla jakiegos.
No i jak bedzie sie zapowiadala dobra pogoda to mozna zrobic u nas na burakowskiej grilla jakiegos.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Cruel.Art napisał(a):spot 25 maja będzie u koyota, czy może gdzieś bliżej Pruszkowa....?
Raczej nie... zapewne gdzieś w Wawie... jak zwykle zależy od pogody... Tak jak pisze Darek – w końcu obiecałeś!
Jesli chodzi o dzisiejszy, dziękuje wszystkim przybyłym – Smacznie i miło było...
Załącznik:
http://rapidshare.com/files/388901281/S ... 0.rar.html
edit by Siw-y: jakby ktoś nie mógł z rapida to podaje inny link – SpotMS_18052010.rar
Niestety znów musiałem odpuścić. Nie dość że skończyłem zajęcia o 19:40 to jeszcze dwóch tramwajarzy zechciało się pobawić w "który będzie twardszy i nie zjedzie" i po wypadku zablokowali całe rondo Zawiszy 
Korek na 30 minut stania.

Korek na 30 minut stania.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Nie wolałbyś takiego w stylu TVP

A tak na serio to patrz i płacz jaki miałeś fajny samochód. Nawdychałeś się chyba za dużo spalin z Fiata że Mazdę sprzedałeś
Nie odzywam się do Ciebie. (foch)

A tak na serio to patrz i płacz jaki miałeś fajny samochód. Nawdychałeś się chyba za dużo spalin z Fiata że Mazdę sprzedałeś

Nie odzywam się do Ciebie. (foch)
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ojj poniszczyla sie od stania i lakier byl do poprawy w sumie caly wiec nie bylo sensu dlubac jej od nowa.
Wiec sprzedac w sumie trzeba bylo bo i tak bym jej juz raczej nie robil dalej. Ale jeszcze sie wroci do jakiejs mazdy na pewno
Wiec sprzedac w sumie trzeba bylo bo i tak bym jej juz raczej nie robil dalej. Ale jeszcze sie wroci do jakiejs mazdy na pewno
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Jeszcze troche wlasnie ma byc sredniawo
Moze cos z tego
1. CH Real ul. Jubilerska
2. BN Al. Niepodleglosci
Moze cos z tego
1. CH Real ul. Jubilerska
2. BN Al. Niepodleglosci
-
Szalotka
No niestety. Spotkania są o 19.00 To juz rytuał. Mozesz zawsze zadzwonic (jesli posiadasz do kogos numer) czy jeszcze ktos jest na miejscu spota jesli wczesniej bedziesz mial informacje gdzie on w ogole jest 
-
Szalotka