ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jest

-
miro62
miro62 napisał(a):gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jesttylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu
no i pogoda nam się klaruje
superowo!
Fajnie,że możemy liczyć na ciebie.
A skąd to drewno i jak to cenowo wygląda? trza zrzutkę zrobić
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):A skąd to drewno
Z lasu

-
miro62
miro62 napisał(a):Ania_TM napisał(a):A skąd to drewno
Z lasubyło obiecane i jest
drewno gratis ale porąbanie... to już będzie jakieś... no nie wiem – pomyślę
podbieraj drewno, podbieraj to babcia nie będzie miała czym w piecu palić
P.S. Może mógłby ktoś dziś na spocie ewentualnie wcielić się w rolę skarbnika i pozbierać pieniążki na naszą akcję pomocy czworonogom od tych co będą na spocie? Ja niestety dziś nie mogę do Was dołączyć.
-
Oldżitsu
miro62 napisał(a):gajos napisał(a):to daj cynk co odpisze
Drewienko jesttylko jakąś podpałkę kupię może tym razem trafię na taką bez opóźnionego zapłonu
no i pogoda nam się klaruje
to gitarka tamta tez nie była ok zaraz na Janów z psiakiem niech poszaleje a ja kija będę na kiełbe szukał
Oldżitsu napisał(a):podbieraj drewno, podbieraj to babcia nie będzie miała czym w piecu palić
Eeee pozwoliła a jak braknie to się zetnie

-
miro62
rclmati napisał(a):Olga, pierw umówmy się na jakiś termin i ustalmy wszystko. Będziemy później zbierać,sam pisałem,że mogę się za to zabrać
Umówić się na termin i zrobić zakupy dla schronisk to nie problem ale zbieranie kasy to zawsze jest proces długotrwały a chyba lepiej zebrać wcześniej i wiedzieć ile ma się do wydania. Trzeba zacząć działać bo nic z tego nie wyjdzie. Z resztą na tego typu rozmowy jest osobny wątek
-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Trzeba zacząć działać bo nic z tego nie wyjdzie. Z resztą na tego typu rozmowy jest osobny wątek

-
miro62
żona w pracy do 14 pozniej ma jakies inne plany ale spróbuje ja namowic i postaramy sie wpasc
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
gajos napisał(a):pogoda się robi bajeczna a wiec do zobaczenia o 15;30
do zobaczenia!
Aparat już gotowy
-
Ania_TM
MALYNA napisał(a):Jeżeli Ania chce mnie podrzucić to Dziękuję, plany się pozmieniały i przyjadę sam. Będę czekał na was na miejscu "Uroczysko".
ja też jadę z kimś
Może piwko hmmm
-
Ania_TM