BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ok, Karas jest jzu wam szeroko znany, wiec jak bedzie kiepska pogoda to mozecie mu auto sprayem popisac.
Dzieki za pojawienie sie na spocie, szkoda ze tylko pogadalismy ale z drugiej strony trzeba oszczedzac bryki i niespodzianki na Konin
Piotrus jest na delegacji, wyreczam go ja
I uzywaj przycisku Zmien coby nie pisac postow pod postem 
Dzieki za pojawienie sie na spocie, szkoda ze tylko pogadalismy ale z drugiej strony trzeba oszczedzac bryki i niespodzianki na Konin
siara88 napisał(a):Piotruś ja też mam zażalenia bo wpłaciłem pieniądze na konin a nie jestem zielony:P
Piotrus jest na delegacji, wyreczam go ja

Less roof, more fun

Panowie ....dziś wpłaciłem pieniązki

- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
a nie za pozno no chyba ze bez noclegu
co
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):a nie za pozno no chyba ze bez noclegu co
no wczęsniej kąbinowałem kase
.... włąsnie przed chwilą doczytałem .... "Do 28 kwietnia czekamy na wpisywanie się wszystkich chętnych na noclegi".
....najwyżej bede tylko w sobote ale być bede
Tylko mam nadzieje ze bedzie możliwy zwrot kasy za nocleg.... ja to zawsze wpakuje się ....

Wszyscy wyciszyli sie przed Koninem ..... 

no a jutro mam nadzieje ze na koszyku sie zjawicie ja bede
pozdro
no jak dla mnie to co czwartek jest wiec ja tam bede 7zl to nie majatek a ruch jest wskazany
PS w koncu sie doczekalem znaczka klubowicz ;D
PS w koncu sie doczekalem znaczka klubowicz ;D
Wszyscy szykują swoje
mobile przed wyprawą
jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
Na wypadek gdyby ktos przeoczył : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35424 
Na wypadek gdyby ktos przeoczył : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35424 
Less roof, more fun

ty kurcze mialo to byc w lipcu czemu tak szybko w czerwcu nie dam radu kaszana swieto uczelni i inne duze przedsiewziecia wtedy sa po prostu kaplica juz tydzien pozniej bardziej by mnie urzadzal no nic moze za rok a tak bardzo chcialem jechac
Dzindybry
Szkolenie zakończne. Jedna z grup nawet zaprosiła mnie i współprowadzącego na wódkę. Było fajnie, poznałem trochę Katowice. Bardzo miło było spotkać się z Puhciem i Loczkiem
wracam do rzeczywistości.....
Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
Ja jej jeszcze nie mam wiec nie musze myc??
A poza tym na bialym przy takiej pogodzie zaraz bedzie widac brud... 
- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
Piotruś napisał(a):Dzindybry
ty nie dzien dobry tylko czemu cie na koszu nie bylo a i apropos jutra to jestem wpracy ale powinienem siewyrwac co by odebrac sprzet a jak by co moge zrobic to pozniej
szkodnik_byd napisał(a):Piotruś napisał(a):Dzindybry
ty nie dzien dobry tylko czemu cie na koszu nie bylo a i apropos jutra to jestem wpracy ale powinienem siewyrwac co by odebrac sprzet a jak by co moge zrobic to pozniejale czekaj w sumie o godzinienic nie bylo mowy wiec bedziemy w kontakcie jak by co moge zabrac dwie lub jedna czas pokaze
szkodnik – zadzwonię w godzinach późnopopołudniowo-wieczornych
Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
obawiam sie ze jak sie nic nie zmieni na chwile obecna to przyjade lekko brudnym mialem w planach poprawienie polerki ale niestety pogoda jaka jest kazdy widzi aby jutro bylo ladnie
szkodnik_byd napisał(a):Fiveopac napisał(a):Wszyscy szykują swojemobile przed wyprawą jak mi ktos przyjedzie brudnym autem to kasacja znaczka "klulbowicz" a Karas rozgromi was swoimi piorunami i pognębi gradem
obawiam sie ze jak sie nic nie zmieni na chwile obecna to przyjade lekko brudnym mialem w planach poprawienie polerki ale niestety pogoda jaka jest kazdy widzi aby jutro bylo ladnie
Five kracze, że ma być ładnie