GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
deejay27 napisał(a):musimy się zainteresowac co u kolegów w wielkopolskim
Myślę, że czerwiec/lipiec coś się wykombinuje
deejay27, u Ciebie w sobotę jest MMA chyba. Kumpel mówi, że się wybiera do Barlinka walczyć.

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
No i jak tam przed jutrzejszym spotem? Mam nadzieję że juz nikt więcej się nie wykruszy.

Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)

- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Pomyślcie o nas na spocie, że się męczymy biedni na lotnisku, a później się integrujemy 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Vienio na mnie tez mozesz liczyc podjade napewno .Troche jestem zawiedziony tym naszym regionem tyle mazd jezdzi na co dzień a jak trzeba sie spotkac to sa raptem 3 samochody

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
No i po spocie. Były aż trzy Mazdy
Bardzo miłe spotkanko
Szkoda że musiałem spadać. Następnym razem przy tak niskiej frekfencji pojedziemy gdzieś na kawkę 
Szkoda że musiałem spadać. Następnym razem przy tak niskiej frekfencji pojedziemy gdzieś na kawkę Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG

- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Może następnym razem spot o trochę późniejszej godzinie ?
Niestety, w soboty akurat w tą godzinę osobiście nie dam rady sie pojawić a dzisiaj to już w ogóle.
Madzia straciła hamulce i prosiła sie o wymianę oleju wiec cały dzień w garażu ...
Mam nadzieje że na następny spot nic już nie wyskoczy i bede mógł sie spokojnie pojawić .
Niestety, w soboty akurat w tą godzinę osobiście nie dam rady sie pojawić a dzisiaj to już w ogóle.
Madzia straciła hamulce i prosiła sie o wymianę oleju wiec cały dzień w garażu ...
Mam nadzieje że na następny spot nic już nie wyskoczy i bede mógł sie spokojnie pojawić .

- Od: 27 gru 2009, 13:49
- Auto: była eFka BG jest wredne BA Z5 ...