za to jutro w sobotę z chęcią bym się spotkał ktoś chętny może lotnisko tak o 17.00?
BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
niestety niedziela mi nie pasuje 
za to jutro w sobotę z chęcią bym się spotkał ktoś chętny może lotnisko tak o 17.00?

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
cisza tutaj widzę 
może jakiś zlocik mały w tym tyg??? co wy na to
może jakiś zlocik mały w tym tyg??? co wy na to

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
Czy są jeszcze jacyś chętni na wyjazd w niedzielę do Ełku, na II Mazurski Moto Show?
W promocji, wszyscy chętni którzy odwiedzą ASO na produkcyjnej i powołają się na nasz klub, otrzymają darmową wejściówkę na tą imprezę
W promocji, wszyscy chętni którzy odwiedzą ASO na produkcyjnej i powołają się na nasz klub, otrzymają darmową wejściówkę na tą imprezę
NA razie ustawiliśmy się z Kamilem u mnie pod blokiem o 7:45. Ale myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby 8:00 gdzieś na wyjeździe na Ełk już.
Podajcie jakieś dobre miejsce i tam się spotkamy. W chwili obecnej są już 4ry autka.
Podajcie jakieś dobre miejsce i tam się spotkamy. W chwili obecnej są już 4ry autka.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Spotkać się można albo na Lotosie przy giełdzie rolno-spożywczej w Fastach albo na parkingu przy Aneksie na Przędzalnianej.

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Dobra ja też się pisze, będę jechał z dziewczyną, do zobaczenia o 8 pod aneksem na przędzalnianej 
A kto jedzie w końcu i ile furek się wybiera w kolumnie?
A kto jedzie w końcu i ile furek się wybiera w kolumnie?
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)