BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Tor zamówiony na 30 min na godzinę 19:00
stawiamy sie koniecznie w (przynajmniej) 10 osób
o 18:30 pod Tesco i poczekamy sobie do 19:00
potrzebne jeszcze 4 osoby
stawiamy sie koniecznie w (przynajmniej) 10 osób
o 18:30 pod Tesco i poczekamy sobie do 19:00
potrzebne jeszcze 4 osoby
chłopaki, ale po szprocie lecimy na miasto, co nie? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):chłopaki, ale po szprocie lecimy na miasto, co nie?
Nie widze problemu
ps. Ogolnie to pozdrawiam juz z Warszawy. W weekend jestem ponownie
-
Szalotka
ADHD napisał(a):potrzebne jeszcze 4 osoby
Deklarować mi się tutaj! Fajf, Malico i inni! Raz, dwa
z Malikiem wczoraj gadalem przez telefon – cos tam mi przebakiwal, ze chory jest ale ze rozważy propozycje
EDIT: wlasnie dostalem cyne od Malika, ze jest uziemiony w domu (chorobowe) – gokarty z jego strony odpadaja. Kazal mi Was wszystkich zlac na torze
EDIT: wlasnie dostalem cyne od Malika, ze jest uziemiony w domu (chorobowe) – gokarty z jego strony odpadaja. Kazal mi Was wszystkich zlac na torze
sq2jul napisał(a):Kazal mi Was wszystkich zlac na torze
Ja dzis trenuje w Warszawie wiec bede gotowy na wyscig
-
Szalotka
siegu napisał(a): ale co do kartów to jeszcze nie wiem
siegu dawaj na gokarty i nie marudz!!
Juliusz, wielkie thx za pomoc dzisiaj
FD3S zjechała do swojego domu. Jak dobrze, że nie zassaliśmy folii
hehe

a wiecie jak fajnie RX wciaga worki foliowe w turbiny?????? 
pikna felga !
szkoda tylko że będziesz musiał dystanse dać
czy może sobie darujesz?
szkoda tylko że będziesz musiał dystanse dać
czy może sobie darujesz?
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
sq2jul napisał(a):a wiecie jak fajnie RX wciaga worki foliowe w turbiny??????
Five krakał kiedyś, że je wciągnę – i wykrakał, wrona jedna! Na szczęście zatrzymało się na łopatkach.
quench napisał(a):...będziesz musiał dystanse dać
Dystanse muszą być. Seria felga: 8 cali ET50, Drag: 7,5 cala ET45. Muszę wystawić tył ze 20 mm.
Five krakał kiedyś, że je wciągnę – i wykrakał, wrona jedna! Na szczęście zatrzymało się na łopatkach.
Dlatego jak sie cos zatyka to 80% tego czegos musi wystawac na zewnatrz na wypadek sklerozy...
W piątek niestey tyram do 22 i odpadam z gokartow
Less roof, more fun

u mnie nadal nie wiadomo bede sie staral
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
idac dalej tym tropem – jakby bylo nas 30 osob to bysmy za darmo jezdzili 
sq2jul napisał(a):idac dalej tym tropem – jakby bylo nas 30 osob to bysmy za darmo jezdzili
Kombinuję, liczę, kreślę, rachuję... druga w nocy... i cały czas "za darmo" mi nie wychodzi
za duzo piwa jak na takie dywagacje... moze kiedys Ci to wytlumacze 
ja sie na pewno w piatek nie pojawie.musze do siebie jechac.ale jakby jakis spocik sie szykowal w niedziele lub w tygodniu to jestem jak najbardziej za ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.