WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
siema. kombinujemy jakieś kręgle na niedzielę z racji tego, że nawiedzam stolycę?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"

- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka najpierw musimy się ogarnąć z naszym wtorkowym spotem
, ale na pewno postaramy się godnie Cię przyjąć w weekend
Co do jutra to proponuję tak jak było, Galeria Mokotów. Jak się zrobi za zimno to zawsze można znów wejść na herbatę do środka
, ale na pewno postaramy się godnie Cię przyjąć w weekend Co do jutra to proponuję tak jak było, Galeria Mokotów. Jak się zrobi za zimno to zawsze można znów wejść na herbatę do środka
-
Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ja sie dostosuje z racji tego ze nie wiem o ktorej bede mogła dołączyć bo o 17:30 mam spotkanie firmowe z prawnikiem i nie wiem o ktorej sie skonczy ale z tego co szef zakomunikowal to nie wczesniej jak o 19:30-20 wiec bede grzecnie gnac gdzie wybierzecie 

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Ja obstaje za pomysłem adasia by spotkac sie około 20 powiedzmy na wileńskim w cerfurze na parkingu -1 a potem podjechac na Spalaka?Co wy na to???
Chetnie spotkam sie ze starymi i nowymi klubowiczami:)
Chetnie spotkam sie ze starymi i nowymi klubowiczami:)
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323

- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
speedone napisał(a):nie wygłupiajcie mówić skrótami A jak Annopol bo to śmieszne
przyzwyczajenie z innych for....
zazwyczaj sie tak posze zeby nie kazdy zrozumial... zeby nie bylo jak na spalarni bo tam jest juz wystarczajaco duzo pijanych dzieci ktore wychodza na droge....
pinky napisał(a):na upartego jest jeszcze Sp....... ale tam dużo dresów z okolicznych wsi zjeżdża.
i policji z okolicznych posterunkow
a co do soboty to moze jakis bilardzik... co?? bo ja w sumie dawno juz nie gralem w bilard. mozna ogarnac jakis lokal ze stolami...
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):a co do soboty to moze jakis bilardzik... co?? bo ja w sumie dawno juz nie gralem w bilard. mozna ogarnąć jakis lokal ze stolami...
oooo dobrze pisze... ja ostatnio grałem w Zakopanym a przed weekendem na Bemowie, wiec mam do zaproponowania dwa miejsca na Górczewskiej... jeden na przeciwko Urzędu dzielnicy a drugi przed Auchan/Wola parkiem.
Dynamic – bilard ul. Górczewska 114
Corner Klub Bilardowy – Bolkowska 2d (przy Górczewskiej)
PSSss. Przydało by sie kalendarz poprawić na ten miesiąc... wrzesień sie juz skończył!
widzę, że wszyscy są bardzo zainteresowani tematem;)
to i ja się dołączę do tej grupy zainteresowanych i napiszę, że jak jutro będę to dość krótko
niestety inne sprawy są dość ważniejsze, wybaczcie jeśli by mnie nie było, a najlepiej jakby spot był gdzieś po prawej stronie w-wy (praga, wileniak) to bym miał po drodze
to i ja się dołączę do tej grupy zainteresowanych i napiszę, że jak jutro będę to dość krótko
niestety inne sprawy są dość ważniejsze, wybaczcie jeśli by mnie nie było, a najlepiej jakby spot był gdzieś po prawej stronie w-wy (praga, wileniak) to bym miał po drodze
-
www.czelej.net

- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
No to co ludki ustalamy coś czy nie?
Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu.
Podoba się?
Nie podoba się?
Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu.
Podoba się?
Nie podoba się?
-
Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu
no to ja się odezwę!!
jak będzie GM to pewnie mnie nie będzie, po prostu dziś mogę tylko poświęcić ok godzinki na spota – obowiązki, a do GM ja prawie godzinkę będę jechał wiec...
-
www.czelej.net

- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Mnie to tito, jesli w granicach wawy to mnie pasi.
czyli dziś na dachu Galerii Mokotów , tak jak Tydzień temu i dobrze , bo stać długo nie moge na powietrzu bo jestem podziębiony i pójdę sobie na herbatkę tam gdzie ostatnio.