RZESZÓW – spotkania regionalne
Zapraszam do zapoznania się z regulaminem wątku Spotkań Regionalnych
Rozmowy nie na temat będą usuwane.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Danmazda napisał(a):Zapraszam do zapoznania się z regulaminem wątku Spotkań RegionalnychRozmowy nie na temat będą usuwane.
To chyba nie tyczyło się mojej wypowiedzi? Bo nie wiem jak uwaga na temat opisu wątku regionalnego albo zdania związane z kalendarzem grupy z tego regionu mogą być 'nie na temat'? Może i nie znam regulaminu, ale jak widać Ci co go znają mają problem z interpretacją... Sam nie wiem co gorsze...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trzeba się zapoznać. w tedy będzie wiadomo które posty są nie na tematphoenx napisał(a):Może i nie znam regulaminu

-
Daniel
Danmazda napisał(a):Trzeba się zapoznać. w tedy będzie wiadomo które posty są nie na tematphoenx napisał(a):Może i nie znam regulaminu
phoenx napisał(a):ale jak widać Ci co go znają mają problem z interpretacją...
Trzeba czytać ze zrozumieniem. Wtedy będzie wiadomo, które posty są nie na temat
Ależ ustawienie odpowiedniego wątku, to sprawa przedstawiciela regionu. Ja jestem tylko skromnym forumowiczem, ktòry wyraził swoje zdanie na jego temat
Sami powiedzcie, czyż nie zalatuje on gimbazą (znów moja subiektywna ocena)?
Nie wiem czy widzisz kto jest założycielem wątku.... wprowadzane są zmiany
Poza tym spójrz na dole strony kto może być moderatorem wątku 
Nadal nie wiem o którą część dokładnie Tobie chodzi
phoenx napisał(a):Sami powiedzcie, czyż nie zalatuje on gimbazą
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Omg... Napisalem co mysle o opisie watku a koordynator nieslusznie stwierdzil ze to offtopic. Nie umiac sie wycofac brnal w to dalej a pozniej chyba sie poskarzyl kolejnejnemu koordynatorowi, bo nie umial sobie poradzic z forumowiczem, ktory nie da sobie w kasze napluc... Serio? Zaraz pol forum siadzie na mnie, bo napisalm ze opis jest beznadziejny. Moze od razu mnie na stosie spalcie? Z mojej strony koniec tematu, niech bedzie, ze 'przegralem'. Lece na piwo i wypije Wasze zdrowie 
Chłopak wyraził opinie
Dojechali typa
- Od: 15 gru 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323 BG B3 / LOWERED BG
No cóż, jak ktoś nie rozumie regulaminu.... Może kilka razy trzeba przeczytać.....phoenx napisał(a):Napisalem co mysle o opisie watku a koordynator nieslusznie stwierdzil ze to offtopic

-
Daniel
Koci@k":)[/quote][quote="Koci@k napisał(a):Nie wiem czy widzisz kto jest założycielem wątku.... wprowadzane są zmianyPoza tym spójrz na dole strony kto może być moderatorem wątku
Danmazda napisał(a):No cóż, jak ktoś nie rozumie regulaminu.... Może kilka razy trzeba przeczytać.....phoenx napisał(a):Napisalem co mysle o opisie watku a koordynator nieslusznie stwierdzil ze to offtopic
1. Gdyby ktoś czytał temat, to by wiedział że przedstawiciel w chwili obecnej jest nieosiągalny...
2. Zapewne o "RZESZÓW-SPOTY-MAZDO^ZLOTY"
3. Oświeć proszę nas niedomyślnych ludzi z "Polski B" bo my się nie domyślim bez pomocy z zewnątrz. Przy okazji powiedz jak rozpalić ogień, Winter is coming! ...
Myślę, że każdy dział regionalny powinni tworzyć ludzie którzy się na nim wypowiadają, a nie ktoś "obcy" który nie czuje danego wątku, nie spotyka się z nami.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Adventure184 napisał(a):1. Gdyby ktoś czytał temat, to by wiedział że przedstawiciel w chwili obecnej jest nieosiągalny...
wg mnie nawet jak był osiągalny to i tak moderacja wątku i tematów nigdy nie była na oczekiwanym poziomie. Wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę, jak wygląda u nas w porównaniu do innych regionów. Bida.
Danmazda, Kociak, nie jedno już w klubie przeżyłem, od zamykania czaterii, banów, zamykania wątków regionalnych na tydzień. Nie idźcie tą drogą, proszę.
Oczywiście, macie guziki, regulamin którego się trzymacie jak drogówka kodeksu drogowego, ale usuwanie postów niby "OT", zamykanie wątków nie polepszy sytuacji na Podkarpaciu, gdzie i tak się prawie w ogóle nic nie dzieje, a jak ktoś już coś napiszę w tym wątku to święto. Wystarczy spojrzeć kilka stron wcześniej.
Ale tu nie o czucie wątku chodzi ale o zmiany ogólnoforumowe , które kolega Danmazda wprowadza powoli. I wiadomo, że nie każdy się z tym zgadza- ilu ludzi tyle opinii
Daniel zmienił z tego co widzę część pierwszego postu-resztę zmieni PR
Zapewne...no widzisz tego nie wiem bo grzecznie zapytałam o propozycję i nie uzyskałam odpowiedzi
Ale jak wspomniałam wyżej-PR zajmie się resztą
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych spotów
buczos luzy rajtuzy- nikt nic nie wywala póki co- są wprowadzone zmiany żeby każdy wątek spotkaniowy miał właśnie ładny czytelny i zachęcający pierwszy post a to co wkleja Daniel jest w każdym wątku takim i ma pomóc nowym userom odnaleźć się trochę na forum (bo jest tam mniej więcej określone co i gdzie)
Reszta pierwszego postu w Waszych rękach- jakieś grupowe zdjęcie , daty spotów czy co tam uzgodnicie 
Adventure184 napisał(a):2. Zapewne o "RZESZÓW-SPOTY-MAZDO^ZLOTY"
Zapewne...no widzisz tego nie wiem bo grzecznie zapytałam o propozycję i nie uzyskałam odpowiedzi
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych spotów
buczos luzy rajtuzy- nikt nic nie wywala póki co- są wprowadzone zmiany żeby każdy wątek spotkaniowy miał właśnie ładny czytelny i zachęcający pierwszy post a to co wkleja Daniel jest w każdym wątku takim i ma pomóc nowym userom odnaleźć się trochę na forum (bo jest tam mniej więcej określone co i gdzie)
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Koci@k napisał(a):Ale tu nie o czucie wątku chodzi ale o zmiany ogólnoforumowe , które kolega Danmazda wprowadza powoli
a można wiedzieć jakie te zmiany ogólnoforumowe? Czy finalna interpretacja co dotyczy spotkań regionalnych a co nie będzie należała do moderatora?
Czy jak zapytam "co i was słychać, jak tam wasze mazdy" w wątku dotyczącym społeczności regionalnej będzie nadużyciem ?
Nie chcę się sprzeczać, staram się tylko uświadomić osobom odpowiedzialnym za moderację, że nie da się non stop pisać "kiedy spot?" bo jakby wtedy wyglądała treść tego wątku?

Musimy rozruszać region, może troszkę "pospamować", pogadać w tym wątku o regionie, jego uczestnikach i może innych duperelach, zbliżyć ludzi, może przełamać nieśmiałość. Jest szansa, że to pomoże i zachęci ludzi to aktywnego uczestnictwa w klubie na poziomie regionu.
P.S
P.S. 2: Moja reakcja jest wynikiem złych doświadczeń gdy góra pisze w regionie o zmianach i grozi palcem machając regulaminem
Koci@k napisał(a):Ale tu nie o czucie wątku chodzi ale o zmiany ogólnoforumowe , które kolega Danmazda wprowadza powoli. I wiadomo, że nie każdy się z tym zgadza- ilu ludzi tyle opiniiDaniel zmienił z tego co widzę część pierwszego postu-resztę zmieni PR
![]()
Może warto by o tym poinformować najbardziej zainteresowanych (czyli nas) tak samo jak o nowym regulaminie. A PR nie ma, więc nic nie zmieni.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Pierwsze zmiany jakie będą wprowadzone to aktualizacje pierwszych stron, tu każdy może rzucić pomysłem do swojego PRa. Każdy PR regionu będzie miał pod opieką wątek spotowy w swoim województwie. Chciałbym żeby wątki spotkań były dla wszystkich, ale nie czaterią. Może i faktycznie mój tekst o usuwaniu był trochę za ostry, ale jak jest za dużo postów na jeden temat, czyli kalendarz, to robi się małe zamieszanie i dla nowych ludzie jest mało czytelne. Już było na forum takie porównanie, pozwolę sobie zacytować, wchodzisz do sklepu, chcesz kupić chleb, idziesz na dział pieczywa a tam ryba i
bo nie ma chleba tylko ryba leży.

Ja nie mam nic przeciwko, tyle że uważam że nie powinno ich być za wiele. np. jak widzę tu kolegę który ma problem z autem, przy dobrych wiatrach rozmowa może zakończyć się na dwóch stronach postów, a tak raczej nie powinno być ? Jestem otwarty na różne propozycję, jeśli macie jakieś to zapraszam na PWbuczos napisał(a):Musimy rozruszać region, może troszkę "pospamować", pogadać w tym wątku o regionie, jego uczestnikach i może innych duperelach, zbliżyć ludzi, może przełamać nieśmiałość. Jest szansa, że to pomoże i zachęci ludzi to aktywnego uczestnictwa w klubie na poziomie regionu.

-
Daniel
Przede wszystkim na Podkarpaciu nie ma PR-a, i nie żebym miał coś osobistego do naszego kolegi ale podejmując się bycia przedstawicielem Podkarpacia do czegoś zobowiązuje, i tak, ja wiem że zaraz powiedzą obrońcy że teraz nie może bo ma ważne sprawy, ale prawda jest taka że jak jakiś rok temu był podjarany i chciał robić spoty codziennie, to od jakiegoś czasu nic się nie dzieje i ma na wszystko wyjeb... Albo będzie u nas PR z prawdziwego zdarzenia albo będzie chu... wielki z Podkarpacia Dziękuje 

Ja proponuje maksymalnie sie zmobilizować zrobić spota i na spocie wszystko obgadać. Co wy na to?