GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
To jak ogarniać billard u mnie czy nie ? 

Zapraszam serdecznie   http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=323&t=185868
 http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=323&t=185868

- 

Aśka

- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Niestety to nierealne żebym się zamienił bo taka atmosfera w pracy ze szkoda gadać   

A ze impreza warta wszystkiego to mi nie musisz mówić.
Taka ekipa.ze nie może być inaczej

A ze impreza warta wszystkiego to mi nie musisz mówić.
Taka ekipa.ze nie może być inaczej

Nightfallówna
		Wybaczcie chwilową nie dyspozycyjność , ale mam taki zapierdooool , że nie mogę się ogarnąć na dodatek auto dość poważnie nawaliło co opisałem w swoim temacie. Temat spotu jak najbardziej aktualny !

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
 Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Jeśli ktoś ma czas dziś wieczorem , to będziemy mieli niezapowiedzianych gości w regionie. ( Xed, Kociak i Kuzaj) Koło 22 w Barlinku. Zestaw przywitalny już uszykowałem:)

Zestaw powitalny jak by to powiedzieć był kapitalny   

I jak zwykle w takim towarzystwie jaja jak berety

Dziękuję za super spontan i za podwozke Xedziowozem

Dziękuję za super spontan i za podwozke Xedziowozem

Nightfallówna
		i nic nie powiedzieli  ;p
 ;p

Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
		Pisałem wcześniej posta że będą , a poza tym to był mega spontan , bo  tak naprawdę wyszło wszystko na ostatnią chwilę , a przywieźli dla mnie część do auta, którą kupiłem-dostałem od Kuzaja.

odemnie to zawsze wielki pozytyw emanuje
 odemnie to zawsze wielki pozytyw emanuje   najważniejsze że się dobrze dzisiaj czuje
 najważniejsze że się dobrze dzisiaj czuje  
Nightfallówna
		to dajcie znak na komórkę chociaż 

Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
		A nic  nie "muwio"  

A tak na poważnie to teraz praktycznie mam ostatnie dni, weekendy na wyjazd, bo od połowy listopada lub nawet wcześniej raczej na milion procent nie ruszę się nigdzie , poza remont i urządzanie swojego wymarzonego M .Problem w tym, że nie ma z kim jechać , bo prawie nikomu nie pasuje a mi również monety się kończą ( niespodziewana awaria auta). Chęci są jak zawsze wielkie, ale z czasem i pieniędzmi są problemy .

A tak na poważnie to teraz praktycznie mam ostatnie dni, weekendy na wyjazd, bo od połowy listopada lub nawet wcześniej raczej na milion procent nie ruszę się nigdzie , poza remont i urządzanie swojego wymarzonego M .Problem w tym, że nie ma z kim jechać , bo prawie nikomu nie pasuje a mi również monety się kończą ( niespodziewana awaria auta). Chęci są jak zawsze wielkie, ale z czasem i pieniędzmi są problemy .

Tak cały czas myslę i wpadła mi do głowy pewna data , a mianowicie 11 listopada , to jest środek tygodnia bo środa , ale jest święto przecież , więc może da radę zorganizować 3-4 ludzi żeby chociaż jednym autem podjechać.Może jeszcze bym się  wyrobił choć nie obiecuję.