GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Że tak skromnie zapytam , czyżby Lubuskie nie miało PR'a , bo widzę że Crenshaw zmienił kolor tabliczki ?
Nigdzie nie zauważyłem informacji na ten temat , więc pytam tutaj.
Nigdzie nie zauważyłem informacji na ten temat , więc pytam tutaj.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Ja to już zauważyłem w niedziele. Nie ma info no to trudno.
Ostatnimi czasy i tak nasza grupa podupadla.
Był czas ze na spotach było nas nawet i kilkanaście osób i po 8 autek (samych Mazd).
Z czasem spotykaliśmy się w ścisłym gronie i to coraz mniejszym
Pewnie czasami dalej się będziemy spotykać bez względu na to czy jest PR czy nie ale napewno nie będzie już tak jak kiedyś
Ostatnimi czasy i tak nasza grupa podupadla.
Był czas ze na spotach było nas nawet i kilkanaście osób i po 8 autek (samych Mazd).
Z czasem spotykaliśmy się w ścisłym gronie i to coraz mniejszym
Pewnie czasami dalej się będziemy spotykać bez względu na to czy jest PR czy nie ale napewno nie będzie już tak jak kiedyś
Nightfallówna
sorry, że akurat tu się wypowiadam (przynajmniej nie mam do nikogo uprzedzeń). Prawdą jest, że od dłuższego czasu grupa lubuska nie istniała. Taki urok regionu, trudno. Nie jest też nigdzie napisane że musimy mieć przedstawiciela (chyba że, coś się zmieniło w regulaminie). Niemniej kilka słów dotyczących rezygnacji by się należało. Proponuję wrócić do tematu jak już wszyscy ochłoną.
a ja proponuję zorganizować jakiegoś wspólnego spota
proponuję Gorzów
pomyślcie czy dacie radę w ostatni weekend maja
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Maksiu, to cię w sobotę zgarnę do Gw i odwiozę ;D z osobą towarzyszącą
i będzie Nightfall, dzwońcie do dj'a i reszty 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Mayki na poligonie wiec odpada.
Maku pewnie walczy cały maj z komuniami.
Ale do chłopaków napisze z Gorzowa może ktoś w na tamtą sobotę zadysponuje chwile żeby się z nami spotkać
Maku pewnie walczy cały maj z komuniami.
Ale do chłopaków napisze z Gorzowa może ktoś w na tamtą sobotę zadysponuje chwile żeby się z nami spotkać
Nightfallówna
to wpadnijcie wcześniej na ognisko do nas
akurat organizuję 13 czerwca 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Dzięki za zapro
To jeszcze trzeba by było dogadać z resztą bo z tego co wiem w kilka aut byśmy tam śmigali
(takie są przynajmniej rokowania ^^ ) Ale sądzę, że jak już to z rana będziemy jechać...żeby wszystko obejrzeć i wieczorem wrócić
Zapewne część z dziećmi pojedzie (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planami).
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
dajcie znak kto będzie to się gdzieś ustawimy z autkami jeszcze ;D
Ja się na żaglowce do Szczecina tez pisze ale nie prędzej mogę jechać w sobotę niż po 11.
Jak najbardziej jakiegoś spocika można ustawić
Im nas będzie więcej tym lepiej

Jak najbardziej jakiegoś spocika można ustawić
Im nas będzie więcej tym lepiej

Nightfallówna