PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Hepi Nju Jer tu tałzend sikstin!!!
Mazdowego Nowego Roku
przypominam Państwu o spocie w najbliższą niedzielę – 3.01.2016r.
jak zwykle zacznijmy na podziemnym w Agacie, a później się pomyśli gdzie skoczyć 

Drodzy Państwo
jeśli ktoś ma ochotę na spoty to temat cały czas otwarty, bo w okolicy się nakręcają
nakazuje się co następuje:
1. Dziś o 19 jest wyjazd spod Agaty Meble na plac Orlenu, bo niektórzy z NDP chcą sobie polatać
2. Jutro o 20 na podziemnym Wisły (od strony OBI) odbędzie się cykliczne spotkanie PFM'u
póki co to by było na tyle
będę informował na bieżąco jeśli coś się będzie działo 
1. Dziś o 19 jest wyjazd spod Agaty Meble na plac Orlenu, bo niektórzy z NDP chcą sobie polatać
2. Jutro o 20 na podziemnym Wisły (od strony OBI) odbędzie się cykliczne spotkanie PFM'u
póki co to by było na tyle
Witam Państwa
W niedzielę wypada nam cykliczny spocik
tradycyjnie 12:00 parking podziemny Agata Meble
serdecznie zapraszam
do zobaczenia 
W niedzielę wypada nam cykliczny spocik
Asiu, miło że się odezwałaś
zapomniałem z tego wszystkiego, ale sesja i te sprawy
fakt, jutro (a w sumie już dziś) wypada cykliczny i jeśli będą chętni to zapraszam
ja niestety nie dam rady
chociaż widzę że nikt nie wspomniał, więc pewnie trzeba będzie przełożyć. Może przyszły tydzień? Co Wy na to?
Odezwałam się, bo zatęskniłam
No ok, skoro dzisiaj nie ma chętnych, to faktycznie bez sensu, żeby jechać. Trochę szkoda, bo moja mazdeczka wreszcie chciała dać się poznać
A poza tym w przyszłą niedzielę to marne szanse, że przyjedziemy :/
W każdym razie do miłego, i powodzenia na egzaminach...

W każdym razie do miłego, i powodzenia na egzaminach...
Asiek napisał(a):moja mazdeczka wreszcie chciała dać się poznać
mam nadzieję że uda się nadrobić
hmm... a co byście powiedzieli na czwartkowy spot płockiego forum motoryzacyjnego? Godzina 20:00 albo 20:30 na podziemnym w galerii Wisła
Panie i Panowie, czas odświeżyć trochę nasze spotkania, bo ostatnio wątek delikatnie upadł
zarządzam spot w najbliższą niedzielę 14 lutego o godzinie 12:00. Na początek tradycyjnie spotkajmy się na podziemnym w Agata Meble, a później pomyślimy co dalej. Nie muszę nadmieniać, że po takiej przerwie obecność obowiązkowa, prawda? 

Moriss napisał(a):niby walentynki ale już niech będzie
ale nie mam zamiaru zabierać Wam wieczoru, gdyż też mam swoje plany
PRZYPOMINAJKA!!!
Niedziela, 12:00 spot
Jako że zaczął się nowy tydzień i że na koniec tygodnia mamy spotkanie, tak więc piszę
niedziela, 28.02 standardowo: godzina 12:00, miejsce zbiórki – parking podziemny Agata Meble
do zobaczenia 
Mnie tym razem nie będzie