SZCZECIN – spotkania regionalne
Wały zamknięte bo się PyroMagic dziś zaczyna
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Ano tak, zapomniałem – Wały zamknięte.
Jeśli chodzi o spotkanie jutro, to ja odpadam. Tylko dziś lub w niedzielę mogę.
Jeśli chodzi o spotkanie jutro, to ja odpadam. Tylko dziś lub w niedzielę mogę.
Myslalem zeby zrobic dzis spota ale skoro jutro poznan wpada to moze przesuniemy ?
To napiszcie gdzie spot jak juz sie "spikniecie", moze sie wyrobie.
To Wy coś ustalcie podajcie adres i dojedziemy.
Może wpadniemy większą ekipą
Fajnie jakbyśmy się spotkali np. ok. 20 godz. bo później śmigamy na pewno na Wały na fajerwerki
Jak się nie ogarniecie to bez parcia ale fajnie byłoby się spotkać chociaż na chwilę jak już będziemy w Waszym mieście 
Może wpadniemy większą ekipą
Fajnie jakbyśmy się spotkali np. ok. 20 godz. bo później śmigamy na pewno na Wały na fajerwerki
Elegancko by bylo spotkac sie wieksza ekipa. Dobre miejsce to tzw. bulwary niedaleko Walow Chrobrego. Wspolnie sie pojdzie na fajerwerki, tylko musi ktos to ogarnac, kto tu dluzej na forum dziala;) Ja jutro od rana w robocie, pozniej jade 80km do znajomych i wroce okolo 20. Mozliwe, ze w tym samym czasie bedziemy s3 jechac wieczorem. Dobra ogarniac temat i do zobaczenia.
Witam wszystkich.
Mam takie szybkie pytanie. Gdzie w Szczecinie można zrobić dobrze konserwacje podwozia ? Ktoś może coś polecić ?
I jeszcze jedna mała prośba. Ma ktoś może instrukcje do mazdy 6 po lifcie ?
Sorry , że tutaj piszę ale świeży jestem i nie wiem gdzie to napisać
W sumie to napisałem w jednym temacie ale cisza.
Pozdr.
Mam takie szybkie pytanie. Gdzie w Szczecinie można zrobić dobrze konserwacje podwozia ? Ktoś może coś polecić ?
I jeszcze jedna mała prośba. Ma ktoś może instrukcje do mazdy 6 po lifcie ?
Sorry , że tutaj piszę ale świeży jestem i nie wiem gdzie to napisać
Pozdr.
Moi drodzy,
Czuje sie w obowiazku poinformowac Was, ze zrezygnowalem z funkcji PR naszego regionu. Ci, ktorzy mnie lepiej znaja wiedza, ze mam dosc goracy okres w zyciu i tyle na glowie, ze moglbym podzielnic to na 3 osoby
.
Bardzo chcialbym widziec na stabowisku PRa Sabata lecz niestety jego rezygnacja ze statusu klubowicza raczej pokazala, ze nie chce uczestniczyc w zabawach najwyzszego szczebla i specjalnie mu sie nie dziwie. Wyglada na to, ze chwilowo zostaniemy bez PRa ale mysle, ze z biegiem czasu zobaczymy kto na takowego wyrosnie
Wielu z Nas wie, ze klub przechodzi obecnie ciezkie chwile i "trudne sprawy". Osobiscie nie popieram wielu zmian, ktore nadeszly badz maja nadejsc dlatego tez latwiej bylo mi podjac dwcyzje o rezygnacji. Niemniej jednak mam nadzieje, ze wszystko idzie w dobrym kierunku – rozwoju, a nie tak jak sie obawiam zmniejszania sie jakosci i checi zycia w klubie.
Wiem, ze Zdravko rwie sie do uczestniczenia w zyciu klubu. Chetnie tez objalby jakies stanowisko i mysle, że ma szanse wykreowac sie na dobrego PRa. Jednakze uwazam, ze z wyborem nowego powinnismy chwilke sie wstrzymac i zobaczyc czy ktos z regionu sam na niego sie wykreuja, a wtedynsprawa bedzie prosta
Niestety jest to dzial spotkan i takie dyskusje raczej nie sa tu mile widziane, ale czy popieracie moje slowa czy chcecie juz kogos wybierac ?
Rafal
Czuje sie w obowiazku poinformowac Was, ze zrezygnowalem z funkcji PR naszego regionu. Ci, ktorzy mnie lepiej znaja wiedza, ze mam dosc goracy okres w zyciu i tyle na glowie, ze moglbym podzielnic to na 3 osoby
Bardzo chcialbym widziec na stabowisku PRa Sabata lecz niestety jego rezygnacja ze statusu klubowicza raczej pokazala, ze nie chce uczestniczyc w zabawach najwyzszego szczebla i specjalnie mu sie nie dziwie. Wyglada na to, ze chwilowo zostaniemy bez PRa ale mysle, ze z biegiem czasu zobaczymy kto na takowego wyrosnie
Wielu z Nas wie, ze klub przechodzi obecnie ciezkie chwile i "trudne sprawy". Osobiscie nie popieram wielu zmian, ktore nadeszly badz maja nadejsc dlatego tez latwiej bylo mi podjac dwcyzje o rezygnacji. Niemniej jednak mam nadzieje, ze wszystko idzie w dobrym kierunku – rozwoju, a nie tak jak sie obawiam zmniejszania sie jakosci i checi zycia w klubie.
Wiem, ze Zdravko rwie sie do uczestniczenia w zyciu klubu. Chetnie tez objalby jakies stanowisko i mysle, że ma szanse wykreowac sie na dobrego PRa. Jednakze uwazam, ze z wyborem nowego powinnismy chwilke sie wstrzymac i zobaczyc czy ktos z regionu sam na niego sie wykreuja, a wtedynsprawa bedzie prosta
Niestety jest to dzial spotkan i takie dyskusje raczej nie sa tu mile widziane, ale czy popieracie moje slowa czy chcecie juz kogos wybierac ?
Rafal
Wiem że OT i wiem że Rafał zdąży posprzątać nim zdejmie tabliczkę 
Rozumiem decyzję, klub ma być dodatkiem do monotonii życia a nie całą jego częścią. Nie jestem może długo z wami, ale patrząc pryzmatem innych "grup" w klubie u nas było naprawdę
Jeśli chodzi o nowego PR to faktycznie z racji chociażby stażu w klubie i komunikatywności, powinien nim zostać Sabat ale... każdy wie
Zdravko także ma moje poparcie, bo widać że ma pomysły i zawsze jest do dyspozycji
Rafał dzięki dla Ciebie że ciągnąłeś ten wózek tyle czasu
Rozumiem decyzję, klub ma być dodatkiem do monotonii życia a nie całą jego częścią. Nie jestem może długo z wami, ale patrząc pryzmatem innych "grup" w klubie u nas było naprawdę

Jeśli chodzi o nowego PR to faktycznie z racji chociażby stażu w klubie i komunikatywności, powinien nim zostać Sabat ale... każdy wie
Zdravko także ma moje poparcie, bo widać że ma pomysły i zawsze jest do dyspozycji

Rafał dzięki dla Ciebie że ciągnąłeś ten wózek tyle czasu

Właśnie zmiany w klubie m.in spowodowały moją rezygnację z klubowicza.
Jak widać wycięcie czaterii dla regionów to nie był trafiony pomysł.
Zdravko także ma moje błogosławieństwo i mam nadzieję że rozrusza towarzystwo.
Ja właśnie wróciłem z gór i ogarniam kuwetę ( w przenośni i dosłownie
.
Chętnie bym wpadł w tyg na jakieś spotkanie w weekend następny niestety odpadam bo mam nalot rodziny.
Dzięki Rafał za pracę w regionie
Jak widać wycięcie czaterii dla regionów to nie był trafiony pomysł.
Zdravko także ma moje błogosławieństwo i mam nadzieję że rozrusza towarzystwo.
Ja właśnie wróciłem z gór i ogarniam kuwetę ( w przenośni i dosłownie
Chętnie bym wpadł w tyg na jakieś spotkanie w weekend następny niestety odpadam bo mam nalot rodziny.
Dzięki Rafał za pracę w regionie
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
aż kurde nie wiem co napisać... nie miła sytuacja ale zrozumiała, klub klubem, życie życiem... rodzina, dzieci, sytuacje życiowe – każdy wie co i jak... dzięki Rafał ze swój czas i siły poświęcone ku chwale naszego województwa
i bardzo Ci dziękuję, że wziąłeś mnie pod uwagę jako swojego następce
stawiam się do dyspozycji
dziękuje wam za wasze błogosławieństwa
Sabat, przykro, że ułożyło się tak jak się ułożyło... i tak zawsze będziesz należał do "naszej rodziny" 

Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Teoretycznie zmiany w klubie mają coś zmienić więc czas pokaże jak to wszystko się poukłada
W każdym razie ja tam się z wami trzymam i nigdzie nie wybieram 
Dla mnie zamknięcie regionów też jest pomyłką.
Można się gdzieś ustawić na spotkanie.
mhantys – ja robiłem konserwację na Madalińskiego. Siedzi dobrze, nic nie odchodzi, chyba nie spartaczyli roboty. Mam instrukcję w j. niemieckim.
Można się gdzieś ustawić na spotkanie.
mhantys – ja robiłem konserwację na Madalińskiego. Siedzi dobrze, nic nie odchodzi, chyba nie spartaczyli roboty. Mam instrukcję w j. niemieckim.
- Od: 5 gru 2011, 19:39
- Auto: M6 GY 1.8 120 KM '05
FOBOS napisał(a):Można się gdzieś ustawić na spotkanie
ja jestem za
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Ja jutro o 18 musze byc w Berlinie wiec odpadam...
Czwartek powinno być ok, Heniu dasz radę ? Zdravko ?