POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
swirek napisał(a):Małe pytanko. Czy ktoś mógłby odebrać mnie i Sylwie w piątek z lotniska i zawieźć do kantoru, sklepu a później do ośrodka ? Samolot ląduje o 19.30.
Jak się zapytasz, czy na zlota cię wezmą, to zobaczysz las rąk.... ale taxi to w pyrlandii drogie

Chociaż z drugiej strony bylibyśmy pierwszym klubem w kraju (jeśli nie na świecie), który oferuje taką "pomoc" dla członków "pospolitego ruszenia mazd"

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Koci@k napisał(a):maestro81 napisał(a):Jak się zapytasz, czy na zlota cię wezmą, to zobaczysz las rąk..
Kolega już otrzymał pomoc tylko na forum o tym nie jest napisane

Pamiętajcie o mnie w czerwcu, bo będę w PL
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Koci@k napisał(a):Hmm no właśnie... Jakaś inna miejscówka? Proponować
lizawka ?
Dopisano 30 kwi 2016, 22:14:
albo parking przed pestka na zewnątrz lub w plazierossi napisał(a):Koci@k napisał(a):Hmm no właśnie... Jakaś inna miejscówka? Proponować
lizawka ?
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
A może ognisko w poniedzialek ?
Ja mam GG ale jakieś pytania techniczne to chyba lepiej w dziale o GG zadawać 
A co do spotkań to ja zawsze chętnie tylko mi godziny nie pasują, ja bym wolał w tygodniu po 18 jakoś, gdzie to kwestia wtorna (ale wolę na świeżym powietrzu), no ale to tylko ja
A co do spotkań to ja zawsze chętnie tylko mi godziny nie pasują, ja bym wolał w tygodniu po 18 jakoś, gdzie to kwestia wtorna (ale wolę na świeżym powietrzu), no ale to tylko ja
- Od: 4 cze 2006, 20:11
- Auto: 500+KM 6MPS: https://fb.com/drozdo.6MPS