People_Hate_Me napisał(a):dwie FD w kuj-pom to juz hardcore będzie
to już będzie 3 oficjalna...
a 4 jeśli jedna FD, o której rozmawiamy z Piotrem nie jest "widmem"
www.mazdaspeed.pl
People_Hate_Me napisał(a):dwie FD w kuj-pom to juz hardcore będzie
ravestation napisał(a):ta "widmo", to jak mi Pit opowiadał, podobno jeszcze na starych czarnych blachach jeździ...
Pit napisał(a):Słyszałem, że Diesel Performace Project poraża mocą
siegu napisał(a):Jutro na hamowni jestem obecny
bandit266 napisał(a):Pit napisał(a):Słyszałem, że Diesel Performace Project poraża mocą
ale moment obrotowy się podniósł, Ty... prześmiewco jeden
weede napisał(a):Pit napisał(a):Kup sobie MX-3 z zarżniętym K8 za 2 tys. zł i KLZE z Krakowa za 2,5
...i pomnóz to 3-4x
Pit napisał(a):Próby podnoszenia boosta, czy robienie czegokolwiek mającego podnieść moc w tym aucie są po prostu komiczne
Riki napisał(a):DiTD na prawdę jeździ, po drobnych modach (wiedza wiedza wiedza + trochę grzebania) jest super. Tutaj nie ma NAJMNIEJSZEJ turbodziury.
Riki napisał(a):Spoko – moja w momencie kiedy wpadłem na pomysł podniesienia mocymiała 96,5KM/211,5NM. Bez stresu udało się uzyskać 120KM/265NM a kolejne kucyki doszły już przy mojej "druciarskiej" robocie
i tak zrobione już kilkadziesiąt tys.km (coś kolo 60tys) i NIC się nie dzieje. Jeszcze 6000km i pierwsze 100.000tys w DiTD za mną.... nigdy nie zawiodła
a to już pewnie ze 350.000
bandit266 napisał(a):ja chcę taką białą pchełkę tylko cena za duża
bandit266 napisał(a):Riki napisał(a):Spoko – moja w momencie kiedy wpadłem na pomysł podniesienia mocymiała 96,5KM/211,5NM. Bez stresu udało się uzyskać 120KM/265NM
weede napisał(a):http://otomoto.pl/mazda-mx-5-center-lin ... 59711.html
Five jak mogles sie tak pomylić i wziąc czerwoną!
Pit napisał(a):120 KM w 1300 kg, szał
bandit266 napisał(a):aha już nie jestem najwolniejszy w bydgoskim stadzie
iceman150 napisał(a):...bo kucyki będą mniej wysilone i przy tym mniej spraagnione.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd