Myslalem podjechac na regulacje ale po tej lekturze nie wiem czy mi sie chce..
Na szczescie ten mankament nie zakloci mojego zachwytu dla madzi
www.mazdaspeed.pl
mirfex69 napisał(a):...planowalem zarządzić w ASO regulacje ciegien.Tylko jak poczytalem opinie kolegow po tej operacji to zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens
Może na zachodzie mają lepszych fachowców jak w PL?
child napisał(a):Ze względu na to, że problem zmniejsza się/znika po rozgrzaniu powiedziałbym, że to raczej kwestia oleju...
Jako że nie ma (A SZKODA) nie dość że wskaźnika temperatury płynu chłodnicy a tym bardziej temperatury Oleju. Wiesz, może ile czasu olej w skrzyni osiąga temperaturę optymalną?, A co do tej lampki niebieskiej co gaśnie po lekkim rozgrzaniu, ktoś pisał że gaśnie przy 50C inny że przy 55C, macie takie info?
Pozdrawiam,
Dopisano 25 sty 2019, 10:56:mirfex69 napisał(a):Nie podziele chyba zdania kolegi bo u mnie haczenie biegow jest niezalezne od rozgrzania skrzyni/olejuCzasem nawet na zimnym jest lepiej niz na cieplym.Ostatecznie nie ma reguły..
Da sie do tego przyzwyczaic ale jest irytujace gdy sie pomysli,ze auto ma kilka lat i nieduzy przebieg.
Za tydzien przeglad olejowy,planowalem zarządzić w ASO regulacje ciegien.Tylko jak poczytalem opinie kolegow po tej operacji to zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości