Wymiana foteli na skórzane
1, 2
No chyba, że patrzysz na nowe, bo oryginalne używane również mogą być po zabiegach upiększających.
Co go foteli przednich z 6 to nie byłbym pewien czy będą pasować, natomiast tylna kanapa na pewno nie będzie, bo jest po prostu większa.
Co go foteli przednich z 6 to nie byłbym pewien czy będą pasować, natomiast tylna kanapa na pewno nie będzie, bo jest po prostu większa.
to ja się podłączę – patrząc po allegro fotele skórzane do cx-3 są 2-3 razy tansze niż do 3
na oko wyglądają tak samo
ktoś wie czy z cx-3 do 3 HB przełoży się?
na oko wyglądają tak samo
ktoś wie czy z cx-3 do 3 HB przełoży się?
-
popi2009
od cx3 będą pasować?
rozkminiałem to głównie ze względu na dużą dostepnośc foteli CX3 za normalną cenę (komplet ok 1000 a nie jak do 3 3000). tył na pewno nie podejdzie co do przodu może być problem z wtyczkami i poduszkami
dlaczego?
bo np. fotele poliftowe z mazdy 3 nie będą pasować do przedlifta – inne wtyczki
dlaczego?
bo np. fotele poliftowe z mazdy 3 nie będą pasować do przedlifta – inne wtyczki
-
popi2009
Witam wszystkich po latach nieobecności
Myślę o wymianie foteli z materiałowych na półskórę lub pełną skórę. Zastanawiam się czy do Mazdy 3 BM Hatchback 2014 r. pasują fotele z wersji po lifcie. Na co zwracać uwagę w przypadku zakupu takiego wnętrza. Co z kwestią sterowania elektrycznego (obecnie nie posiadam), podgrzewania czy poduszek. Z góry dziękuję za sugestie.
Myślę o wymianie foteli z materiałowych na półskórę lub pełną skórę. Zastanawiam się czy do Mazdy 3 BM Hatchback 2014 r. pasują fotele z wersji po lifcie. Na co zwracać uwagę w przypadku zakupu takiego wnętrza. Co z kwestią sterowania elektrycznego (obecnie nie posiadam), podgrzewania czy poduszek. Z góry dziękuję za sugestie.
https://allegro.pl/oferta/mazda-3-fotel ... 7867424027
Czy te fotele beda pasowac do mazda 3 bm 2013_-> dodam ze nie mam podgrzewania fot ani elektro sterowania fotelem kier da sie to przełozyc??
Czy te fotele beda pasowac do mazda 3 bm 2013_-> dodam ze nie mam podgrzewania fot ani elektro sterowania fotelem kier da sie to przełozyc??
nie da się tego jakoś przerobić?
1, 2