Mam pytanie jaką farbą pomalować moge pokrywy zeby temperatura jej nie zniszczyła a ma być to czarny połysk.
Eunos 30X EC KL-DE Turbo '93 ----> FET in progress
No twoje
prace ruszają po świętach, jako zeby było czym sie przemieszczać to do zmiany korby i zabawy nad silnikiem jest drugi motor
od Mx6 155tyś km automat w drodze uszczelki, uszczelniacze, zimeringi REINZ, przyszły oponki z Markguma skończę polerować ranty w OZ i zakładano 
Mam pytanie jaką farbą pomalować moge pokrywy zeby temperatura jej nie zniszczyła a ma być to czarny połysk.
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Tylko chciałbym to pistoletem pomalować żeby było piękności,myślałęm zeby bezbarwnym przeciągnąć, BLIN wysokiej klasy ale chyba nic z tego:/
Zeby nie było że temat stoi to pierwsze kroki za sobą, starsza siostra Mx-6 użyczyła serce pod mały Rebuild KLDE 155tyś km.
powoli wychodzi
już prawie
i w całej okazałości
Teraz czekam na uszczelki, zimeringi, uszczelniacze, pierścienie, panewki i oczywiście korby
powoli wychodzi
już prawie
i w całej okazałości
Teraz czekam na uszczelki, zimeringi, uszczelniacze, pierścienie, panewki i oczywiście korby
no swietnie swietnie 
czekam na dalsze postepy bede bral przyklad;)
spelniasz moje mazenia na mala rakiete;)
ile ci zeszlo na wyciagniecie?
czekam na dalsze postepy bede bral przyklad;)
spelniasz moje mazenia na mala rakiete;)
ile ci zeszlo na wyciagniecie?
Brave Do Not LIVE Forever ////\\\\\ But ThE GauGioUs dO nOt livE at AlL
- Od: 10 mar 2010, 01:22
- Auto: Mazda mx3 1.5 –>1.8v6->1.8v6 Turbo
w sumie to tylko po pracy robie od 17 i to zależy ile mi sie chce
ale ogólnie to dochodzę do perfekcji dwa wieczory heheh
jeszcze pare razy i będzie jak Pit Stop
wyciąganie silnika z mxów
Plus taki ze jak mam dwa silniki to jeden gmeram a do dyspozycji mam cały czas auto z drugim KLDE
jeszcze pare razy i będzie jak Pit Stop
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Plus taki ze jak mam dwa silniki to jeden gmeram a do dyspozycji mam cały czas auto z drugim KLDE
ten znaczek z przodu jakby znajomy 
Coś tam sie dzieje w temacie?
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Trochę mnie zwolniło z powodu powodzi;/ ale po woli idzie do przodu, Wastagete 38mm 6psi sprężyna przyszedł i leci jeszcze jedna zabawka jak będzie to wrzuce zdjęcia, a z powodu zęba czasu naszych mazda zakupione zostały 4 osłony na przeguby, i łożyska SKF do rolek napinaczy pasków Micro 
No w koncu, zes dal glos
Mlody to taki cichy killer
wyskoczy z gotowym projektem
Co do lozysk, to kontroluj je co jakis czas, u mnie FAGi poddaly sie po niecalych 40k km...
co to za elektroniczy zlom? 
Ano trudno nikt nie mówił że będzie łatwo
ale mam nadzieje że dam rade... przejażdżka z prezesem Luksterem sprawiła ze mam chorobe na doładowanie w Mx3