Capazo napisał(a): Pomiar robiony na wkladce silencer
ja bym bał się w trasie w aucie turbo jechać z tym bo EGT rośnie na łeb na szyję a co dopiero hamownia ale wolnossące auto to nie doładowane
www.mazdaspeed.pl
Capazo napisał(a): Pomiar robiony na wkladce silencer
mlody1921 napisał(a):no i 28 stopni było a niewiadomo ile miał dolotmoże tu cos koni zabrało a zrob na det3 jeszcze pomiar
Capazo napisał(a):Zaczelem znowu grzebac.. jak zwykle.
Capazo napisał(a):Jak skoncze wszystko mazda jedzie do lakiernika bedzie troche image zmienione.![]()
MariuS napisał(a):oby to przyniosło efekt oczekiwany a nie było bardziej awaryjne niż seryjny aparat k-serii
MariuS napisał(a):najpierw pokaż projekt tego bo nie chciałbym widywać różowego ze przy polibudzie![]()
Capazo napisał(a):wkoncu edisa rychnal na strzala:
Capazo napisał(a):Wszystko ladnie gra
Capazo napisał(a):Na dniach musze jeszcze przeplywke wywalic i mam pytanie czy wie ktos w ktore kable jest podlaczony IAT??
MariuS napisał(a):szklanki też?? bo to nie tdi![]()
Capazo napisał(a): mam pytanie czy wie ktos w ktore kable jest podlaczony IAT??
MariuS napisał(a): Szyna nie daj się Owcy
radekkm napisał(a):bez kompletu nowych popychaczy i pelnego syntetyku sie nie obejdzie
radekkm napisał(a):capazo co do talezy i zapinek to wierze ze nowe ori wytrzymaja interprep,
brak mocy moge wyjasnic tylko jednym – twoimi popychaczami,nie sadze by szklanki po przebiegu >150tys otwieraly zawory na czas przy twardszej sprezynie,
bez kompletu nowych popychaczy i pelnego syntetyku sie nie obejdzie
szkoda ze rezygnujesz z tego co sobie zalozyles
jak silnik wleci na 9 rpm
radekkm napisał(a):9k to juz hardcore
interprep twierdzil ze ich sprezyny na seryjnej gorze do 8k maja hulac,moge do nich zadzwonic i sie upewnic jesli jeszcze istnieja
po co bawic sie w mechaniczne popychacze jesli i tak tego nie wykorzystasz,max power bez itb to raczej wyzej niz 7500 jest nie do osiagniecia
komplet nowej gory + interprep + walki + kolka + porting + przeplywka out + przepustnica 68mm na hedersach – to musi jechac
tak sobie gdybam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość