Wybór należy do Ciebie, a filtra paliwa w benzynie się nie wymienia chyba, że masz diesla...

www.mazdaspeed.pl
maku99 napisał(a):... – najlepszy efekt przy wentylacji "wewnętrznej".
...
maku99 napisał(a):...
Przy zamkniętym obiegu powietrze wielokrotnie przechodzi przez filtr, natomiast w przypadku obiegu otwartego także wpada do samochodu przez filtr, ale tylko jednokrotnie.
... .
maku99 napisał(a):Mann wypuścił w zeszłym roku na rynek bardzo dobry filtr kabinowy, który wyłapuje cząsteczki PM2.5 – działa sprawdzałem czujnikiem wlasnie PM2.5 – najlepszy efekt przy wentylacji "wewnętrznej".
Koszt kolo 50zl
dbaa napisał(a):Czy ktoś serwisuje autko w ASO?
dbaa napisał(a):Jakie są u was ceny?
dbaa napisał(a):Tak się zastanawiam czy jeśli pojadę na przegląd serwisowy z olejami etc to czy jak zgłoszę im jakieś inne rzeczy do sprawdzenia to liczą sobie dodatkowa kasę?
dbaa napisał(a):A może oleje filtry zrobić już samemu a im dać tylko sprawdzenie ale czy sprawdza za free czy zdoja.
dbaa napisał(a):Konczy mi się już ta wydłużona gwarancja mazda na 5.
jaro93 napisał(a):Ja jak przyjadę na wymianę oleju (nie na serwis gwarancyjny) to mając własny olej i filtr, płacę 88zł za robociznę z wpisem w książeczce. Przy okazji zrobili mi na moje życzenie aktualizację softu radia za free.
child napisał(a):Jak masz jakieś problemy na gwarancji, to możesz do nich jechać niezależnie od przeglądu i powinni to sprawdzić za darmo.
dbaa napisał(a):Właśnie o taką odpowiedz mi chodziło![]()
Będę zgłaszał póki jeszcze mogę
Dopisano 7 Feb 2020, 09:54:
A czy możecie mi jeszcze podpowiedzieć jaka jest różnica między:
Olejem Mazda Ultra 5W30 a Olejem Mazda DEXELIA ultra 5W30
Ta DEXELIA co oznacza
Czy to jest to samo?
Kritik napisał(a):to zapytałem ile kosztuje sama wymiana oleju
powiedziano mi ze około 200 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość