glowix napisał(a):pokazcie mi ładnie dobrane akcesorium....
Prosze bardzo:
http://www.torontomazda3.ca/forum/showt ... post842981
Lub customowa lampa (tu akurat z szóstki):

www.mazdaspeed.pl
glowix napisał(a):pokazcie mi ładnie dobrane akcesorium....
KMBak napisał(a):glowix napisał(a):pokazcie mi ładnie dobrane akcesorium....
Prosze bardzo:
Lub customowa lampa (tu akurat z szóstki):
Ścibi85 napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanko pewnie ZOOMik będzie w stanie odpowiedzieć. Dziś jeździłem z włączonymi pozycjami i halogenami przednimi. Jest to zgodne z prawem ? Póki nie będzie LEDów jest to dobre rozwiązanie ?
Wojtek napisał(a):ZOOMik napisał(a):Jak sobie zażyczysz w ASO deaktywacji automatycznych świateł to zapewne za odpowiednią opłatą dadzą radę
niekoniecznie...
polecam lekture![]()
viewtopic.php?f=124&t=102916
czyli w M6 GH (we wszystkich modelach z running lights) mozna juz ta opcje "wylaczyc"
cpr napisał(a):Mazda oferuje "moduł DRL" C831-V7-460B jako wyposażenie dodatkowe do M3 (i nie tylko do M3).
Poszukiwanie google prowadzi np do szczegółowej instrukcji montażu modułu C831-V7-460A (zapewne bardzo podobnego do C831-V7-460B): http://www.cx7.cz/C830_V7_460A.pdf
Z pobieżnego czytania w/w "obrazkowej instrukcji" – jeśli tylko nasze M3 są wyposażone w podobny moduł, jego dezaktywacja wydaje się stosunkowo prosta i to bez...lutownicy, co otwierałoby drogę do samodzielnego montażu prawdziwych DRL, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
ZOOMik napisał(a):Gdyby ktoś podał rozwiązanie na tacy, jak w przypadku Waszego modelu
ZOOMik napisał(a):Z tego co wiem to BL fabrycznie posiada moduł sterujący jak w „szóstce”, więc zapewne da się podobnie „przerobić”, ale trzeba by go najpierw wyjąć i porównać „bebechy”– w każdym razie z zewnątrz wygląda identycznie
Wojtek napisał(a):wystarczy, ze spiszesz jego numer i porownasz z tymi z dzialu GH
Ścibi85 napisał(a):Wyprowadźcie mnie z błędu. Zanużyłem się w lekturę odnośnie LEDów. Jeśli teraz producenci w swoich produktach stosują takie rzeczy, jak automatyczne zapalanie się DRL po odpaleniu i gaśnięcie tych świateł po zapaleniu się świateł pozycyjnych to w czym jest problem z zamontowaniem ich w Naszych BL? Nie wystarczy ich podłączyć wg wymagań i wskazówek producenta DRL? Ustawienie włączenika świateł na auto będzie determinowało zapalanie się LEDów. Elektrykiem czy też elektronikiem nie jestem, ale tak na chłopski rozum jest to dla mnie logiczne. Czy jednak nie jest to takie proste jak mi się wydaje ?Światła już w sumie zakupiłem w przyszłym tygodniu będą montowane, mam nadzieję, że nie będzie kłopotu.
Ścibi85 napisał(a):Wyprowadźcie mnie z błędu. Zanużyłem się w lekturę odnośnie LEDów. Jeśli teraz producenci w swoich produktach stosują takie rzeczy, jak automatyczne zapalanie się DRL po odpaleniu i gaśnięcie tych świateł po zapaleniu się świateł pozycyjnych to w czym jest problem z zamontowaniem ich w Naszych BL? Nie wystarczy ich podłączyć wg wymagań i wskazówek producenta DRL? Ustawienie włączenika świateł na auto będzie determinowało zapalanie się LEDów. Elektrykiem czy też elektronikiem nie jestem, ale tak na chłopski rozum jest to dla mnie logiczne. Czy jednak nie jest to takie proste jak mi się wydaje ?Światła już w sumie zakupiłem w przyszłym tygodniu będą montowane, mam nadzieję, że nie będzie kłopotu.
Tytan napisał(a):Nawet Cx-5 go nie ma a jest najnowszym modelem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości