Bo np taki zestaw jest "tani" =>

Co o nim myslicie ?
www.mazdaspeed.pl
ZOOMik napisał(a):Jeśli masz auto z TPMS (posiada go wersja sport i mps) to oczywiście, że działają, dlaczego by nie. Jeśli „bez” to jak kupisz te felgi czujniki na nic Ci się nie przydadzą – co najwyżej możesz je sprzedać i będziesz kilka setek do przodu.
P.S.
Maestro, po raz kolejny dublujesz pytanie zakładając nowy wątek w zasadzie o tym samym…ile razy jeszcze trzeba Ci zwrócić uwagę, aby dotarło do Ciebie, że tak nie robimy…normalnie ręce opadają
ZOOMik napisał(a):Najpierw należałoby sprawdzić czy masz czujniki – jeśli nie masz i nie świeci Ci się podczas jazdy kontrolka od TPMS to nie posiadasz wersji z tym systemem.
mazik87 napisał(a):ale chyba się nic z tym nie da zrobić?
mazik87 napisał(a):Ja mam teraz zimówki bez czujnika i moja lampka pierw mruga przez ok. 2 min a następnie pali się cały czas, troszkę to wkurzające ale chyba się nic z tym nie da zrobić?
Zaraz założeniu zimówek lampka od razu gasła, dopiero po około tygodniu zaczęła mrugać.
Czy jest to oznaka jakiegoś uszkodzenia w układzie czy norma?
Pzdr
Marek82 napisał(a):Miałem tak samo, dopiero po paru dniach komputer się zorientował, że nie ma czujników. A temat świecącej się kontrolki rozwiązałem w najprostszy z możliwych sposobów, zakleiłem taśmą izolacyjną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości