Silniczek regulacji lampy różnica P/L ?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez flare » 27 lip 2011, 18:46

Witam
Mam pytanie ponieważ potrzebuję kupić silniczek do regulacji przedniej prawej lampy. Jest różnica między prawą a lewą lampą czy to jest obojętne ?

Samochód to mazda 3 z 2004r. 1.6diesel hb

Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...

Z góry dziękuje za pomoc
flare

Postprzez Dominooo » 27 lip 2011, 19:00

flare napisał(a):Witam
Mam pytanie ponieważ potrzebuję kupić silniczek do regulacji przedniej prawej lampy. Jest różnica między prawą a lewą lampą czy to jest obojętne ?

Samochód to mazda 3 z 2004r. 1.6diesel hb

Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...

Z góry dziękuje za pomoc

Już ktoś na forum szukał tej części i chyba w ASO możesz dostać ten plastik pod tablicę.
Obrazek
Forumowicz

Od: 1 wrz 2010, 05:47
Auto: マツダ 3 Y6 BK '05

Postprzez dzux » 27 lip 2011, 21:29

flare napisał(a):Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...

chyba chodziło ci o to jest tego pełno na allegro

http://allegro.pl/ramki-pod-tablice-kub ... 04580.html
Forumowicz

Od: 5 cze 2011, 22:38
Auto: BYŁA Mazda 3 2005 sedan 1.6 JEST Mazda 5 2006r 2.0 benzyna :)

Postprzez flare » 27 lip 2011, 23:01

dzux napisał(a):
flare napisał(a):Również drugie pytanie czy możecie polecić gdzie można kupić plastik na przedni zderzak co się montuje na nim tablice rejestracyjną ? Nie mogę tego nigdzie dostać...

chyba chodziło ci o to jest tego pełno na allegro

http://allegro.pl/ramki-pod-tablice-kub ... 04580.html

nie nie tego to jest faktycznie pełno, do mazdy jest taka plastikowana nasadka co sie na zderzak przykręca i to co podałeś dopiero się do tego kręci na tablicę.

A ktoś coś może wie na temat tych silniczków czy jest jakaś różnica ?
flare

Postprzez Blumek » 28 lip 2011, 00:36

Co do podkładki pod tablice to ciężko będzie, a co do silniczków tak prawy i lewy się różnią.
Madzia Forever :)
Forumowicz

Od: 5 lut 2007, 23:44
Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(