marcin255 napisał(a):Odczepić zaślepkę – szarpnąć zdjąć zderzak i wymienić spryskiwacz
Podobno da sie bez zdejmowania zderzaka. Praktykowal ktos taka metode ?
www.mazdaspeed.pl
witam kolego, rozwiązała problem? pozdrawiammarcincho napisał(a):Witam Przelozylem przetwornice z lewej strony na prawa i xenon zaswiecil. Kupilem taka sama uzywke zlozylem wszystkoi pojawil sie nowy problem raz swieci prawy raz lewy raz nie zapalaja sie wcale a czasem ale rzadko zapalaja sie dwa tak jak powinno byc.pytanie w czym teraz tkwi probem
mati685 napisał(a):Witam, Mam mały problem. Połamał mi się wodzik od czujnika autoregulacji na tylnej osi. Temat ogarniety, ale światła świecą za nisko. Autoregulacja działa, ponieważ gdy stanąłem na haku to światła się uniosły, a za chwile silniczki wyregulowały poziom i opuściły go tak jak bylo wczesniej. Pytanie brzmi, czy potrzeba jest kalibracji komputerem poziomu 0 czy normalnie na SKP mogą mi podnieść manualną regulacją i będzie git.Wiem, że podobne sprawy poruszane były w tym temacie, ale nadal nie jestem pewny czy potrzebna jest ingerencja komputerem czy wszystko da się ogaranąć z poziomu maski i śrubokręta.
mardabek80@wp.pl napisał(a):witam kolego, rozwiązała problem? pozdrawiammarcincho napisał(a):Witam Przelozylem przetwornice z lewej strony na prawa i xenon zaswiecil. Kupilem taka sama uzywke zlozylem wszystkoi pojawil sie nowy problem raz swieci prawy raz lewy raz nie zapalaja sie wcale a czasem ale rzadko zapalaja sie dwa tak jak powinno byc.pytanie w czym teraz tkwi probem
marcincho napisał(a):mardabek80@wp.pl napisał(a):witam kolego, rozwiązała problem? pozdrawiammarcincho napisał(a):Witam Przelozylem przetwornice z lewej strony na prawa i xenon zaswiecil. Kupilem taka sama uzywke zlozylem wszystkoi pojawil sie nowy problem raz swieci prawy raz lewy raz nie zapalaja sie wcale a czasem ale rzadko zapalaja sie dwa tak jak powinno byc.pytanie w czym teraz tkwi probem
Niestety problem do dzis nie zdiagnozowany xsenony swieca sie jak chca raz prawy raz lewy raz ani jeden ani drugi musze troche poklikac zanim zapala sie dwa :–(
marcin255 napisał(a):do liftu były silniczki metalowe( taki jak Twój ) po lifcie z takim białym plastikiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości