Witam wszystkich ostatnio zamówiłem sobie radio z lcd 7 cali do mojej mazdy i dzisiaj doszła paczka, więc zająłem się za montowanie razem z kumplem wszystko było ok radio działało, ale kolegę podkusilo podpiąć jeszcze jedna wtyczkę do wolnego gniazda w radiu która była we wiązce ISO, po wpięciu kostki nagle obraz zrobił się biały po kilkukrotnym wyłączeniu radia z kostki głównej w samochodzie oraz resetowanie radia nie dało rezultatów, oczywiście mój znajomy nie miał złych intencji żeby rozwalić radio czy coś w tym stylu, chciałem się poradzić co to może być? Do opisu dodaje zdjęcie radia po włączeniu.
Z góry dzięki za pomoc
Radio dvd navi biały ekran
Strona 1 z 1
Prawdę mówiąc wygląda na uszkodzony ekran. Napisz do chińczyka, że przysłał zepsute. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Taki sam objaw jest w TV na uszkodzonej matrycy. Musiał któryś z was mocno na niego nacisnąć. Próboj reklamować, może uwierzy.
witam . a ja mam pytanko odnosnie takiego wlasnie radyjka jak to na zdjeciu. dzis zakupilem mazde 3 i ma bardzo podobne radio do tego czyli tez jakas chinszczyzne i moje pytanie brzmi czy da sie jakos zmienic soft w tym radiu i jak wgrac w to nawigacje ? pod jakim systemem to wlasciwie dziala ? dzieki bardzo za odpowiedz i sorry jesli nie w tym dziale pisze ale jeszcze nie oblecialem calego forum bo sporo tu tego jest 
-
everestooo
Strona 1 z 1