67igor1 napisał(a):przeciez Ty masz 1.6 diesel, a odpowiedz byla do Pioteq25 , ktory ma 2.0 MZR-CD
niby tak ale błędy powinno zczytac a tu lipa Chce sprzedac ten interface jakby ktos chciał:)
www.mazdaspeed.pl
Magoor napisał(a):widzę że są tylko 3.0 i 2.3 kompatybilne z tym dodatkiem
Tez tak miałem, ale stało mi się to z czasem, więc myślę ze to albo sterownik albo oprogramowanie siadaMagoor napisał(a):Ale z scanXL nie działa mi poprawnie – parametry cały czas skaczą i nie da się odczytać poprawnych wartości
akostarek napisał(a):witam, chcialem dziś wykasować błędy ale napotkałem problem – po podłączeniu elma 327 1.4 do złącza obd2 wskazówki schodzą na 0, świecą się kontrolki jakby przed rozruchem
lukaszm napisał(a):akostarek nie wolno podłączać interfejsu do odpalonego auta !
Blumek napisał(a):lukaszm napisał(a):akostarek nie wolno podłączać interfejsu do odpalonego auta !
No właśnie, chyba że źle interpretujemy wypowiedz.
Blumek napisał(a):lukaszm napisał(a):Błędy odczytuje się po przekręceniu na zapłon lub na zapalonym silniku, jednak NIE WOLNO kasować ich podczas pracy silnika
lukaszm napisał(a):Blumek napisał(a):lukaszm napisał(a):akostarek nie wolno podłączać interfejsu do odpalonego auta !
No właśnie, chyba że źle interpretujemy wypowiedz.
a Ty dobrze interpretujesz wyżej zadajesz mu pytanie czy podłączył interfejs na odpalonym silniku.Blumek napisał(a):lukaszm napisał(a):Błędy odczytuje się po przekręceniu na zapłon lub na zapalonym silniku, jednak NIE WOLNO kasować ich podczas pracy silnika
napisałem że odczytuje na przekręconym zapłonie, żeby cię połączyło z autem musi być zapłon przekręcony, inaczej nie połączy
Blumek napisał(a):po podłączeniu elma 327 1.4 do złącza obd2 wskazówki schodzą na 0, świecą się kontrolki jakby przed rozruchem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości