decadent napisał(a):A więc u tych na allegro może i wkłady sa z tedgum, ale w wersjach do ditd
Źle się wyraziłem bo miałem na myśli właśnie wkłady do DITD.
www.mazdaspeed.pl
decadent napisał(a):A więc u tych na allegro może i wkłady sa z tedgum, ale w wersjach do ditd
Wkład 00395840 jest do mazdy 323 a nie 626. Do modelu 626 będzie wkłąd 00396940 cena 103 zł i będzie on dostępny 22 listopada. Proszę dać znać czy wpisać go w zamówienie ?
axy napisał(a):Do modelu 626 będzie wkłąd 00396940
elmo2 napisał(a):dosyć uważnie czytałem
elmo2 napisał(a):Jeżeli ta informacja znalazła się gdzieś na forum to przepraszam za zawracanie głowy
elmo2 napisał(a):a które z ted gumu, aha i jeszcze jedno czy mógłby ktoś podać namiary na poduszki ory bo nie moge nigdzie znaleść.
przez marcys45 » dzisiaj, o 12:58
Witam już gdzieś na forum było opisywane buczenie silnika i drganie lewarka w madzi.
Koledzy,którzy opisywali te objawy twierdzili ,że przyczyną jest uszkodzenie którejś poduszki silnika.
U mnie było podobnie przepatrzyłem wszystkie poduszki i nie stwierdziłem żadnej usterki.
A właśnie przed wczoraj oddałem moją madzie do mechanika na wymianę sprzęgła, ponieważ zaczął mi
ciężko chodzić pedał sprzęgła i ciasno wchodziły biegi.
Mechanik gdy wyjął skrzynie stwierdził, że zaciera się łożysko na wałku sprzęgła .
Więc wymienił je na nowe. Gdy odebrałem madzie i przejechałem się nią nie mogłem uwierzyć,że to mój samochód. W madzi zrobiło się tak cichutko, że oniemiałem jakbym jechał jakąś limuzyną po prostu super autko. Chciałem się tą wiadomością podzielić ze wszystkimi bo może ktoś ma ten sam problem co ja miałem przez prawie rok czasu
pozdrawiam
sony213 napisał(a):witam no i jak z ta poduszka od chodnicy
sony213 napisał(a):o ktore mocowanie poduszki tobie chodzi i gdzie tam jest regulacja?
Dolson napisał(a):http://allegro.pl/poduszka-silnika-mazda-323f-2-0-diesel-nowa-i1268317491.html
Czy ktoś miał już okazję założyć tego typu zamiennik?
Czy nie dziwi Was dziwnie przekręcony wkład w tej poduszce?
Dolson napisał(a):Czy nie dziwi Was dziwnie przekręcony wkład w tej poduszce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości