Nie podoba mi się to, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Do tej pory auto nie sprawiało żadnych problemów, ale chyba nadszedł czas buntu. Macie jakiś pomysł co to może być?Głośny dźwięk przy wysokich obrotach
Strona 1 z 1
Mam mały problem od kilku dni, a mianowicie przy około 4000 obrotów słychać głośny dźwięk jak by kawałek blachy czy czegoś drżało (można to też trochę porównać do wrzucania biegu bez sprzęgła
). Odgłos dochodzi z okolic silnika, z dołu. Może coś się poluzowało...
Nie podoba mi się to, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Do tej pory auto nie sprawiało żadnych problemów, ale chyba nadszedł czas buntu. Macie jakiś pomysł co to może być?
Nie podoba mi się to, bo nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Do tej pory auto nie sprawiało żadnych problemów, ale chyba nadszedł czas buntu. Macie jakiś pomysł co to może być?
- Od: 26 lip 2010, 15:28
- Auto: Mazda 323F, 2002 rok, 1.6 16V
Bo kobiety inaczej odbierają wibracje i czasem traktują to za coś dobrego i pozytywnego ...
Niech sprawdzi, a jak będzie poduszka to będzie wydatek – nie polecam zamiennika z samą gumą, bo auto będzie jeszcze głośniejsze.
Niech sprawdzi, a jak będzie poduszka to będzie wydatek – nie polecam zamiennika z samą gumą, bo auto będzie jeszcze głośniejsze.
Miałem podobny problem, u mnie brzęczała blacha termiczna od rury wydechowej pod silnikiem. Problemem była obejma która przerdzewiała i nie trzymała dobrze tej blachy. Kupiłem nową obejmę z 11 zł, założyłem i po problemie.

- Od: 30 lip 2012, 18:28
- Auto: Była Mazda 323F BJ 1.6 ZM 2001 r.
Jest Opel Astra H 1.4 2004 r.
Strona 1 z 1