Myslalem ze mam ukl wydechowy ok, tymczasem moja madzia zaczyna ostatnio coraz ladniej gadac
Czy ktos moze polecic cos sprawdzonego??
pozdrowienia
www.mazdaspeed.pl
Piotr Wozniak napisał(a):czesc,
A te Lorbi to sa sportowe tlumiki w znaczeniu glosne? Bo mi by zalezalo zeby glowa nie byla kwadratowa po pol godz. jazdy
Aha i jeszcze jedno- czy dwustronnie aluminiowana blacha tlumika + rury z nierdzewki Asmetu sa gorsze od Lorbi? To chyba tez wytrzyma niezle skoro daja 2 lata gwarancji?
pozdrowienia
Piotr Wozniak napisał(a):A te Lorbi to sa sportowe tlumiki w znaczeniu glosne?
Mumin napisał(a):Też się zaintersowałem tą ofertą Lorbi, ale to przede wszystkim ogromne koszta. Sam tłumik 300zł, a do tego trzeba dokupić rury, sztukować to
Piotr Wozniak napisał(a):Jesli chodzi o Lorbi to gdzie je mozna kupic? Maja jakis sklep internetowy? Znasz cos? I jeszcze jedno, co to jest ta wkladka wyciszajaca i jak sie ja zaklada/zdejmuje?
w1lko napisał(a):koncowy tłumik do MX3 to nr asmetu 11.027, sa to bardzo dobre tłumiki. Trosze drogawe ale dobre ;–) Moza go rowniez zastapic tanszym zamiennikiem z ofertu Ostrowa, nr katalogowy to 12.02 ALU (ale jak ostrow to tylko ALUMINIOWANY) cena ok 140zl w detalu (roczna gwarancja)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości