Wzkazówka tem. w liczniku
Strona 1 z 1
Wiec tak rozebralem ostatnio zegar w celu wyczyszczenia obejżenia i spr. jakich żarówek brakuje i czy jakieś przepalone nie są bo intryguje mnie fakt ze jak zapale światła mijania nie zapala się żarówka na zegarach (nie znalazlem takiej na konsoli zegarów
czyżby nie było jej wogóle) problem jaki się pojawił wyszedł po złożeniu wszytskiego do kupy mnianowicie wskazówka tem. nie wiem czy oleju czy silnika
po włączeniu zapłonu wskazówka idzie na maxa do góry i juz tak zostaje dopiero po wyłączeniu spada rozebralem na nowo ale nic nie wskórałem niestety ma ktoś może jakis pomysl co jest nie tak... 
Naprawa komputerów w prawie każdym zakresie szczegóły na PW :)
- Od: 30 sie 2008, 10:22
- Auto: Mazda 323F Ba 98r. LE
Mazda 121 DB GLX
Ciekawe dlaczego nie dali kontrolki swiatel mijania
sprawdzalem wszystko jest podłączone okej dodam ze nie ruszalem wogole wskaznikow
sprawdzalem wszystko jest podłączone okej dodam ze nie ruszalem wogole wskaznikow
Mazda 121 DB GLX
Wiec tak wyciagamy wskazowke przy odpalonym silniku (musi byc nagrzany) przestawiamy ja na srodkowa pozycje wciskamy i wszystko skrecamy z powrotem i po klopocie 
Mazda 121 DB GLX
Strona 1 z 1