Jaki rozmiar strumienicy?
Strona 1 z 1
tak w oglole czy montaz takiej strumienicy w miejsce kata cos polepszy? mam juz stozek z dolotem.. kolega z mtuningu mowil, ze az sie prosi o wyciecie kata i zalozenie sportowej strumienicy.. wiem jednak, ze zdania sa podzielone.. co o tym sadzicie? wydajemi sie, ze ten kat jest juz nieco zapchany po tylu latach, wiec strumienica rzeczywiscie 'zdynamizowalaby' wylot tych spalin..
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90

A nóż przypadkiem będziesz zadowolony?

Jedyne co możesz dobrego i rozsądnego zrobić dla swojego wydechu to wyciąć ów kata, sprawdzić w jakim jest stanie, ewentualnie sprzedać i kupić nowego dobrego kata, a następnie zamontować w miejsce starego
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
czemu zalmichi napisał(a):hahaha ehh żal mi Cię trochę, ale jak widać musisz sam przejść tą drogę żeby zmądrzećTwój wybór
A nóż przypadkiem będziesz zadowolony?
Jedyne co możesz dobrego i rozsądnego zrobić dla swojego wydechu to wyciąć ów kata, sprawdzić w jakim jest stanie, ewentualnie sprzedać i kupić nowego dobrego kata, a następnie zamontować w miejsce starego
Pozdrawiam

cos mi sie to rpzestaje podobac:D bo i tak jest juz w srodku glosno.. stozek z dolotem dodaja troche db.. chociaz musze przyznac, ze jak zasysa powietrze, to naprawde przyjemny dzwiek:))) wstawie chyba ten tlumik przelotowy:) 

fixerq widze że jesteś z Rzeszowa, skocz sobie na staromieście, jedziesz lubelską i jak kończy się lewy pas to za zwężeniem skręcasz w lewo, dalej zobaczysz wywieszki. Na miejscu mają sklep i dobiorą Ci to co potrzebujesz. Cena około 100zł z robocizną.

- Od: 9 gru 2006, 15:37
- Auto: Xedos6, 2.0 V6, 1999 :)
dzieki mistrzuDROPKICK napisał(a):fixerq widze że jesteś z Rzeszowa, skocz sobie na staromieście, jedziesz lubelską i jak kończy się lewy pas to za zwężeniem skręcasz w lewo, dalej zobaczysz wywieszki. Na miejscu mają sklep i dobiorą Ci to co potrzebujesz. Cena około 100zł z robocizną.

lepiej kup katalizator metalowy – ma duzo lepszy przelot / bardziej odetkany niz seryjny kat/ strumienica nic ci nie da jakies fikcyjne 3 KM i jeszcze na badaniu technicznym bedziesz mial problem
MAZDA &M....ITSUBISHI
Na ul. Przemysłowej w Rzeszowie wspawają Ci katalizator Lindo-Gobex http://www.lindo.gobex.pl/index_pl.html z wkładem metalowym dopasowanym do pojemności samochodu. Zapłacisz jakieś 350 zł – 400 zł ale będzie wszystko tak jak trzeba. Strumienicę zostaw Golfom i Oplom 
- Od: 26 paź 2005, 22:15
- Auto: ex Mazda 323F BA KF&Z5 user
Strona 1 z 1