Nie mogę dogadać się w sklepie, oni posługują się określeniami 'prawa/lewa uszczelka' a mnie mechanior kazał kupić uszczelkę na parzyste cylindry/pierwszy blok od przodu auta. Proponują mi kupno dwóch i zwrot niepotrzebnej ale nie chce mi sie jeżdzić tam dziesięć razy .Prożba – może ktoś by wiarygodnie umiejscowił tą uszczelkę, z góry dziękuję.
Uszczelka pod klawiaturę
Strona 1 z 1
Mam do wymiany uszczelkę pod klawiaturą, olej w gnieżdzie jednej ze świec
.
Nie mogę dogadać się w sklepie, oni posługują się określeniami 'prawa/lewa uszczelka' a mnie mechanior kazał kupić uszczelkę na parzyste cylindry/pierwszy blok od przodu auta. Proponują mi kupno dwóch i zwrot niepotrzebnej ale nie chce mi sie jeżdzić tam dziesięć razy .Prożba – może ktoś by wiarygodnie umiejscowił tą uszczelkę, z góry dziękuję.
- Od: 11 lut 2007, 11:19
- Auto: MX3 1.8
Głowica która znajduje się bliżej przodu oznaczona jest jako LH czyli lewa i taką uszczelkę potrzebujesz
Ostatnio edytowano 8 kwi 2015, 22:21 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zdjęcia na serwer MS
Powód: Zdjęcia na serwer MS
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
Za 70zł napewno nie kupisz oryginału...
Wiesz gdzie w Cz-wie jest teraz jedyne miejsce gdzie da się kupić oryginalną uszczelkę??
Wiesz gdzie w Cz-wie jest teraz jedyne miejsce gdzie da się kupić oryginalną uszczelkę??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie jest podchwytliwe, napisałem tak dlatego, że wiele sklepów w Cz-wie chwali się, że sprzedaja orygniały, gdy tak naprawdę są to podróbki – jedyne miejsce to salon BMW na Dzbowiskiej 
Mowa o Częstochowie
Tomku – przy okazji pytanie – do ZE są te same uszczelki??
Tomku – przy okazji pytanie – do ZE są te same uszczelki??
Strona 1 z 1