Gracek napisał(a):1. Dzięki chłopaki za pomoc

Kurcze, gdyby tu były punkty reputacji to bym wam dał

2. A jeszcze takie pytanie, jak wyciągnąć ten "komputer"?
3. I czy mógł by mi dać linka na allegro do dobrego komputera który by mi do 323F BJ pasował i pokazywał spalanie?
4. Wiem, że to zabrzmi głupio, ale na liczniku mojej Mazdy nie widnieje przebieg... Pokazuje tylko ten, co można samemu kasować. Co się dzieje?
Pozdrawiam i dzięki za pomoc

1.
2. Klękasz, bądź kładziesz się pod kierownica i rękę wsadzasz nad pedałami za konsolą, tak od dołu. Macasz i szukasz modułu. Jak już znajdziesz to ma on po bokach takie zatrzaski, naciskasz i wypychasz jedną stronę. Od strony pasażera to samo i wypychasz drugą stronę. Żeby sobie ułatwić możesz wyciągnąć schowek najpierw.
3. Nie ma tak łatwo. To dość rzadkie zjawisko zobaczyć je na Allegro, najczęściej znikają zaraz po wystawieniu jeśli są w rozsądnej cenie (100-150zł), choć widziałem raz po 500zł

. Jak Ci zależy to musisz codziennie wchodzić na allegro, wpisywać słowa kluczowe i szukać.
4. Krótkie wciśnięcie tego wałeczka przy liczniku powoduje przełączenie między przebiegiem całkowitym a dziennym, długie wciśnięcie powoduje skasowanie dziennego przebiegu.