Napiszcie proszę ,w jakim połóżeniu ma być prawa dźwignia aby go uruchomić?
Z góry dziękuje za pomoc.
Nikt nie odpisuje
www.mazdaspeed.pl
ftomekk napisał(a):Napiszcie proszę ,w jakim połóżeniu ma być prawa dźwignia aby go uruchomić?
ftomekk napisał(a):Czy siedząc w kabinie powinienem słyszeć silniczek spryskiwacza tylnej wycieraczki??
ftomekk napisał(a):Czy ten sam silniczek obsługuje przedni spryskiwacz(ten działa znakomicie).
ftomekk napisał(a):Gdzie znajduje się silniczek
ftomekk napisał(a):i jak się do niego dostać?
jimek85 napisał(a):widocznie w BJ-tkach nie ma zbiornika z tylu, a zasysa płyn ze zbiorniczka głównego.. ale to są tylko moje przypuszczenia. ja dolewam do głównego tylko i tryska na tył tez
ftomekk napisał(a):Hmm,przepraszam za takie laickie pytania.Piszesz ,że powinien być w bagażniku??-tylnym??
przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać...nie k..wa, w przednim HAHAHA
ftomekk napisał(a):Sprawdziłem wczoraj "na szybko" i rzeczywiście ,nie słychać silniczka od tylnego spryskiwacza.Rozejrze się za nowym i wymienię.
ftomekk napisał(a):NBR ,właśnie na taką konkretna odpowiedź czekałem.
topik napisał(a):Witam! Możęsz sprwdzić po nr VIN w katalogu z częściami do Mazdy. Link do strony jest w dziale Kupuję Mazdę, jest to strona rosyjska lub poszukaj instrukcji w podpisie Gofneta. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości