<szok> Może masz za ciężką nogęfranzmauler napisał(a):13 litrow c
Bankowo, to jej nie ma!Waluś napisał(a):A co dokontrolki to jest bankowo.
Waluś napisał(a):A co dokontrolki to jest bankowo.
Wszystko zależy od tego, czy masz 323F, czy zwykłą 323 i z obrotomierzem, czy bez, bo jeśli masz bez obrotomierza – tak, jak ja – to na bank nie masz, bo w wersji z obrotomierzem już ten "luksus" był montowany.LUP napisał(a):Bankowo , to jej nie ma!
Inna sprawa to taka, że jeśli nawet ma z obrotomierzem, lecz fabrycznie była bez (ktoś przełożył zegary), to wtedy co prawda kontrolka jest, ale świecić się nie będzie.barthezz napisał(a):czy zwykłą 323 i z obrotomierzem, czy bez, bo jeśli masz bez obrotomierza – tak, jak ja – to na bank nie masz, bo w wersji z obrotomierzem już ten "luksus" był montowany.
ojciec ma dokładnie to samo w Kia Pride i pali max 8 LPG w trybie mieszanym (emeryt style)Sokool napisał(a):Sondę LAMBDA proponuję na pierwszy ogień sprawdzić. Mam ten sam silnik tyle, że 8V i w trasie mieszczę się w okolicach 6l/100km (emeryt style).
franzmauler napisał(a):Bylem na komputerze i nic nie znalezli 0 bledow, fachowiec uwaza ze tyle pali przez to ze ja ciagle w miescie praktycznie jezdze i krotkie odcinki a on praktycznie ciagle na ssaniu, moze to byc to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości