Witam
Od niedawna mam pewien problem
W mojej mazdzie 323 BG '91 przestały działać obydwa na raz światła "biegu wstecznego" :)
Oczywiście żarówki i bezpieczniki sprawdziłem :) i nie wiem, gdzie moge dalej szukać.
Próbowałem miernikiem zmierzyć, czy jest napięcie na kablach od tych żarówek z tyłu samochodu, ale niestety 0V..
Gdzie moge dalej szukać przyczyny...z kąd te kable wychodzą...może ktoś ma jakiś schemat instalacji elektrycznej tego modelu?
Dzieki za info i pozdrawiam
Problem ze światłami biegu wstecznego
Strona 1 z 1
Czujnik w skrzyni biegow jest padnięty lub ma urwany kabelek. Szukaj pod maską z czoła skrzyni.Silo napisał(a):Gdzie moge dalej szukać przyczyny
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
yeahhhhhhhhhhhh ćwiczone było u mnie JAKSON MA RACJE
HEHHEHE MNIE MASA NA KABLU NE STYKAŁA, pozdro

ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Witam
Dzieki za bardzo szybkie info
Teraz mam jeszcze prośbe. Czy może mi ktośwytłumaczyć jak do tych kabelków dotrzeć, czy może raczej zostawić to szpecom
W tym tygodniu bede wymieniał sprzęgło, więc może to nie bedzie problem i w warsztacie naprawią mi obie rzeczy??
Pozdrawiam
Dzieki za bardzo szybkie info
Teraz mam jeszcze prośbe. Czy może mi ktośwytłumaczyć jak do tych kabelków dotrzeć, czy może raczej zostawić to szpecom
W tym tygodniu bede wymieniał sprzęgło, więc może to nie bedzie problem i w warsztacie naprawią mi obie rzeczy??
Pozdrawiam
- Od: 4 sty 2005, 12:28
- Auto: 6 2.0 ON/136KM Sport03'
3 2.0 Pb/151KM Sport 12'
3 2.0 Pb/151KM Sport 14'
6 2.5 Pb/192KM GT 15'
To w takim ukłądzie zostaw to szpecom, bo pewnie i tak będą skrzynie wyciągać do sprzęgła, to po co sie brudzić hehe
Strona 1 z 1