Panowie
Mam serdeczną prośbę do kogoś kto posiada Milly / Xedos 9 po lifcie. Czy jesteście w stanie przesłać jakieś zdjęcie gdzie ( do której kostki ) podłączony powinien być czujnik temp. zewnętrznej AMB.
Moje auto miało kiedyś małą przygodę przodem, nic poważnego ale niestety czujnika już się komuś założyć nie chciało. Czujnik posiadam ale nie bardzo chcę zgadywać która kość jest tą właściwą. Przypuszczam że któraś związana z klimą ale pewności nie mam.
Jeśli to nie problem to z góry dzięki ale nie wiem czy ona przypadkiem nie jest gdzieś w takim miejscy że bez rozebrania auta się nie uda.
Pozdrawiam
Czujnik temp zewnętrznej – AMB (TA)
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 15 maja 2014, 13:24 przez radar88, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Poprawa tytułu
Powód: Poprawa tytułu
Kurcze zdejmowałem zderzak tydzień temu i całkiem nie pomyślałem aby to sprawdzić.
Spróbuję jutro popołudniu może zdjąć osłonę pasa przedniego i może do czegoś dojdę po kablach.
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
gniazdo od czujnika temperatury zewnętrznej jest po prawej stronie(pasażera) w komorze silnika z przodu zaraz za lampą, obok wlewu do zbiornika płynu spryskiwaczy, 2-stykowe szare.
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Zgadza się, dokładnie w tym miejscu znajduje się wtyczka, między lampą, zbiornikiem płynu spryskiwaczy i przekaźnikiem klimy.
Jeśli się nie mylę to na fotce poniżej zaznaczyłem przewód który idzie do czujnika
Jeśli się nie mylę to na fotce poniżej zaznaczyłem przewód który idzie do czujnika
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
Dzięki, podłączony i działa!! Kostka była owinięta izolacją wiec był wymontowany specjalnie 
Strona 1 z 1