Podoba mi sie zawiecha u mojego kumpla w golfie IV, seria. Troche twardsze niz u mnie, cisza... mam nadzieje ze tak u mnie bedzie jak zmienie amory
tylko ze jak patrze na nasze drogi...
www.mazdaspeed.pl

W golfie jest cichutko ponieważ jest w miarę nowy i plastiki są jeszcze nie wypaczone, dobrze spasowane i nie obluzowane. Ja walczę u siebie z hałasami ale ... stwierdzam, że to walka z wiatrakami. I tak jest lepiej o 90% niż jak ją kupiłem ale przy głębszych dziurach jest to nie do wyciszenia. Zawsze będzie głośne JEB, bo mimo iż zawieszenie będzie ciche to 10 elementów wnętrza wyda dźwięk, który doprowadza (przynajmniej mnie) do pasji. Mój sposób? Omijam większe dziury i mocno zwalniam na nierównościach ale i tak 
hazell napisał(a):niestety większość hałasów to wnętrze... wytrzepane na naszych drogach W golfie jest cichutko ponieważ jest w miarę nowy i plastiki są jeszcze nie wypaczone, dobrze spasowane i nie obluzowane.
hazell napisał(a):Zawsze będzie głośne JEB, bo mimo iż zawieszenie będzie ciche to 10 elementów wnętrza wyda dźwięk, który doprowadza (przynajmniej mnie) do pasji. Mój sposób? Omijam większe dziury i mocno zwalniam na nierównościach ale i tak

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości