Wystające koło w 626 2.0 115KM
witam. mam problem jak w temacie z wystajacym na zewnatrz przednim prawym kolem, dodam ze stoi prosto. niedawno kupilem od handlarza mazde z uszkodzonym blotnikiem i nie bylo widac tego ze te kolo tak wystaje a mianowicie ok 3cm. myslalem ze to wina wachacza ale wymienilem go na nowy, i kolo dalej wystaje. czego wina to moze byc?? moze jakas inna zwrotnica..? mam wlasciwie prosbe aby ktos mi napisal jakie powinno byc oznaczenie na zwrotnicach. bo pamietam ze troche sie roznia u mnie oznaczenia...jak pamietam to z lewej jest GEL 1 a z prawej GER 2.
z gory dziekuje za pomoc.
z gory dziekuje za pomoc.
- Od: 17 paź 2011, 11:40
- Auto: 626 2.0 115KM 98r.
bartolo83 napisał(a): te kolo
Na litość, to koło.
Sprawdzałeś felgę czy ma takie samo ET jak ta z drugiej strony?
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
nie wiem czy na forum jest sens o takie cos pytac.
trzeba po prostu wziąć auto na podnośnik i popatrześ od spodu co tam jest nie tak. czy jest coś skrzywione, a może jakaś zła część była na szybko po kosztach zamontowana przed sprzedażą
trzeba po prostu wziąć auto na podnośnik i popatrześ od spodu co tam jest nie tak. czy jest coś skrzywione, a może jakaś zła część była na szybko po kosztach zamontowana przed sprzedażą
bartolo83
Otwórz mache zrób fotki kielicha jak i poduszki amortyzatora i wrzuć do tematu, a i zdjęcie samego koła jak wystaje też zrób wtedy pogdybamy
Otwórz mache zrób fotki kielicha jak i poduszki amortyzatora i wrzuć do tematu, a i zdjęcie samego koła jak wystaje też zrób wtedy pogdybamy
no wlasnie mialem na podnosniku bo wymienialem wahacz (bylem pewien ze to jego wina) i nic nie widac tam czy cos jest pokrzywione. zreszta jak jest uderzenie w kolo to sie cofa do tylu a nie na zewnatrz. jedynie co zauwazylem totylko te rozne oznaczeniana zwrotnicach. postaram sie wrzucic fotki po pracy....
- Od: 17 paź 2011, 11:40
- Auto: 626 2.0 115KM 98r.
Rozne sa sposoby ale zrob moze tak:
1. Wejdź na stronę: http://www.imageshack.us/
2. Kliknij "browse" i wybierz zdjęcie które chcesz dodać
3. Następniej kliknij "Prześlij teraz"
4. poczekaj chwilkę aż plik się wczyta
5. Wyświetli się przesłano,a pod napisem zdjęcie, kliknij w miniaturkę zdjęcia
6. Gdy już otworzyło się zdjęcie kliknij na nim prawym przycikiem myszy i wybierz "Kopiuj adres obrazka"
7. Gdy piszesz posta u góry masz ikonki do pogrubiebnia zmiany koloru itd. Wybierz tą "img" powinno wyskoczyć [img]i[/img] -pomiedzy te dwa znaczniki wklej adres obrazka
8. Gotowe
1. Wejdź na stronę: http://www.imageshack.us/
2. Kliknij "browse" i wybierz zdjęcie które chcesz dodać
3. Następniej kliknij "Prześlij teraz"
4. poczekaj chwilkę aż plik się wczyta
5. Wyświetli się przesłano,a pod napisem zdjęcie, kliknij w miniaturkę zdjęcia
6. Gdy już otworzyło się zdjęcie kliknij na nim prawym przycikiem myszy i wybierz "Kopiuj adres obrazka"
7. Gdy piszesz posta u góry masz ikonki do pogrubiebnia zmiany koloru itd. Wybierz tą "img" powinno wyskoczyć [img]i[/img] -pomiedzy te dwa znaczniki wklej adres obrazka
8. Gotowe
Dominator napisał(a):6. Gdy już otworzyło się zdjęcie kliknij na nim prawym przycikiem myszy i wybierz "Kopiuj adres obrazka"
eee. lepiej w tym miejscu skopiowac kody na forum
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Nie zapominajcie o zarejestrowaniu się na imageshack.us
No chyba, że ktoś jest sprytny, to będzie umiał ominąć potrzebę rejestracji. Od niedawna wprowadzili obowiązek zarejestrowania się.
- Od: 14 kwi 2008, 19:17
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 '97 115 KM – była.
lucas83 napisał(a):Nie zapominajcie o zarejestrowaniu się na imageshack.usNo chyba, że ktoś jest sprytny, to będzie umiał ominąć potrzebę rejestracji. Od niedawna wprowadzili obowiązek zarejestrowania się.
Trzeba szybko klikać jak zdjecie się wczyta, sprawne palce
Wojtek nie bawiłem się z kodami, bo nie wiem o co kaman, aż tak się nie zagłębiałem..
Ostatnio korzystałem z http://tinypic.com/ bo w immagesack coś zdjęcie zniekształcało..
moze glubie ale wyglada jakby blotnik byl "wciagniety", moze od innego modelu ? (p FL
)
wedlug mnie blotniki na zdjeciach kapichne sie roznia
wedlug mnie blotniki na zdjeciach kapichne sie roznia
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.