piotrzM84 napisał(a):szlak strzela z tą zasłoną dymną
He... mam to samo, ale skąd Wiesz że pierścienie

www.mazdaspeed.pl
piotrzM84 napisał(a):szlak strzela z tą zasłoną dymną
piotrzM84 napisał(a):Witam . Przymierzm się do remontu silnika bo szlak strzela z tą zasłoną dymną.Więc mam pytanie jakie polecacie pierścienie bo RIKen nie mogę dostać nigdzie są tylko MAHLE orginal.
Gregory napisał(a):Hipol, mazdaparts, etc. Jeden kolega na forum założył od KIA i mówił ze działa poprawnie.
Ja mam komplet nowych nominalnych pierścieni olejowych(zbierających) RIKken na zbyciu, bo u siebie założyłem jeszcze coś innego
piotrzM84 napisał(a):Ok znalazłem tyko czekam aż mechanik rozbierze i sprawdzi twierdzi że pierścienie ale coś wspomniał że prowadnice zaworowe i uszczelniacze mogą tylko być walnięte
piotrzM84 napisał(a):bo gościu zregenerował a okazały się pierścienie to wymienił silnik.
grzech_z napisał(a):Gregory napisał(a):Hipol, mazdaparts, etc. Jeden kolega na forum założył od KIA i mówił ze działa poprawnie.
Ja mam komplet nowych nominalnych pierścieni olejowych(zbierających) RIKken na zbyciu, bo u siebie założyłem jeszcze coś innego
Od Kii to chyba sworzeń był, pierścienie też pasują?
Pochwal się zatem od czego Ty "zaryzykowałeś";)?
kakiel napisał(a):Nie wiem też na ile mam się przygotować, jeśli na przykład do wymiany są pierścienie i do roboty głowica?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6