zostałem mio zaskoczony ,że ktoś zaintereswał się moim problemem. Nie wiem z czegoo wynika brak reakcji.Tłumacze to sobie mało konkretnym opisem "usterki", ale jestem nowy i proszę o wybaczenie.
Odwiedziłem już jednego mechanika, podobno najlepszy, ale chyba nie jest tak... zasugerowałem,że może to koło dwu masowe, robił przegląd od prawa do lewa i stwierdził, "że może" i mam rację, ale nic mi konkretnie nie powiedział. Pzrynajmniej na siłe nie wymieniał mi części? Co ciekawe powiedział, że jeżeli takie ustrojstwo nawet padnie to śmiało będę mógł dojechać do niego oczywiście bedą problemy typu szarpanie przy zmianie biegu, a tak wogóle to mam sie nie przejować jak się rozleci to wówczas będziesz kupował i naprawiał. I tak bez szczegółów co to jest konkretnie dalej mam dylemat i szukam po znajomych polecanego fachowca. Widzisz u mnie to nie jest "cykanie"ale konkretnie mieje więcej przy 2000 obrotów podczas zmiany biegu wciskając sprzęgło słychać niw wiem jak to sprecyzować szum chrobot . Nie jest to sczególnie głośne, ale słyszalen wyraźnie. Pzry niższych obrotach tego rodzaju hałasu nie ma.