U mnie bylo tak samo tylko ze nie swiecily "pod" auto a w niebo. Widocznosc byla rewelacyjna
Zacznij od tego przy przednim kole – latwiejszy dostep.
Sprawdz czy nic Ci nie popekalo lub wtyczka sie nie odpiela.
www.mazdaspeed.pl

prawa lampa świeci 2-3m metry pezed autem. Odpiołem wtyczke, miernik w dłoń napięcie jest, napięcie sterujące jest, masa jest. Dla pewności contakt-spray do gniazda w lampie i czyszczenie połączenia z masą i dalej wielkie g..... Potem przez przypadek zauważyłem, że jednak silniczek działa (a przynajmniej coś w lampie słychać) ale klosz się nie podnosi
No to bardzo delikatna terapia wstrząsowa
do tego imbus i manualna regulacja góra-dół, prawo-lewo i do pozycji wyjściowej może coś się ruszy myśle sobie a tu znowu d... blada. Dałem sobie spokój pojeździłem wczoraj troche, dzisiaj jakieś 50km wracam do domu podjeżdzam pod garaż i zdziwko lampy świecą równo 

kalatos napisał(a):Jaksa powiedział, że nowa przetwornica 600 PLN

Rocco Siffredi napisał(a):Mikolaj, nie ma sensu

staszek84 napisał(a):Mam problem z zlokalizowaniem wtyczki biegnącej od czujnika poziomowania ksenonów Tył. Kabel powinien biec od czujnika ale nie mam pojęcia dokąd może ktoś już zakładał xenony i coś w tym temacie mi podpowie? Dziękuje za rzetelną pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6