Dolot. zapchany katalizator

Postprzez brodaM6 » 27 kwi 2016, 14:35

Wiem widziałem i takie w aspecach ,panowie juz drugi raz wali mi check ,pierwszy po przejechaniu 100km, włączyłem forscanem przejechałem około100 i znowu jest chek p0421
Załączniki
20160423_164503~2~2.jpg
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 16 kwi 2012, 17:42
Posty: 2363 (12/26)
Skąd: Łomża
Auto: M6 2.3AT UsA-spec.07r.

Postprzez August23 » 27 kwi 2016, 17:23

sprubuj wkręcić coś takiego

Dopisano 27 kwi 2016, 18:29:

tylko śą z otworem centralnym 2 mm. i 4 mm. ja bym brał 2 mm.
Załączniki
emulator_katowy sondy.jpg
Początkujący
 
Od: 3 cze 2014, 15:48
Posty: 27
Skąd: Dębica
Auto: Mazda 6 2.0 16V 147km. będzyna + LPG
rok 2006
nadwozie GY czyli kąbi

Postprzez Wandal » 15 maja 2016, 08:04

No dobra i wkręcić to w kata tego w kolektorze <co?> ,słyszałem tez ze moge zrobić rempa u elektronika ,ale nie zgłębiałam tematu,odnośnie kolektora bez kata zastanawia mnie gdzie wkręce lambde bo oglądałem fotki i nigdzie nie widze otworu na nią
Początkujący
 
Od: 10 maja 2016, 07:42
Posty: 24
Auto: fiat125p

Postprzez Wandal » 16 maja 2016, 17:36

wychodzi na to ze mam 3 sondy :|
Załączniki
lab03.jpg
Początkujący
 
Od: 10 maja 2016, 07:42
Posty: 24
Auto: fiat125p

Postprzez August23 » 17 maja 2016, 10:22

łoł 3 sondy z którego roku jest ta mazda???
ja bym zapodał przejścjuwke (adapter, emulator różnie na to mówią) za katem, czyli jeśli miałeś kata w kolektorze wydechowym to sondy za nim czeba umieścić na tym emulatorze,
robimy to tak wykręcamy sonde zamiast niej wkręcamy emulator i w emulator dopiero sonde
Początkujący
 
Od: 3 cze 2014, 15:48
Posty: 27
Skąd: Dębica
Auto: Mazda 6 2.0 16V 147km. będzyna + LPG
rok 2006
nadwozie GY czyli kąbi

Postprzez Wandal » 17 maja 2016, 17:01

czyli 2 tulejki mi potrzebne ,pod awatarem jest wszystko :P ,tylko tym odpowiednim :>
Początkujący
 
Od: 10 maja 2016, 07:42
Posty: 24
Auto: fiat125p

Postprzez August23 » 26 maja 2016, 20:31

daj znać czy te tulejki (emulatory) pomogły i błąd nie wraca???
Początkujący
 
Od: 3 cze 2014, 15:48
Posty: 27
Skąd: Dębica
Auto: Mazda 6 2.0 16V 147km. będzyna + LPG
rok 2006
nadwozie GY czyli kąbi

Postprzez vandal » 27 maja 2016, 06:59

Spoko narazie musze stoczyc walke z forumowym system niesprawiedliwosc
Początkujący
 
Od: 25 maja 2016, 07:41
Posty: 5
Auto: Jelcz

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Moderator

Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6