Hubix napisał(a):Ilu Kowalskich bądź Nowaków kupując samochód niewiadomego pochodzenia lało płukanki
Niezależnie od ilości Kowalskich zawsze będę lał płukankę przy wymianie oleju. Robiłem to w benzynie a w dieslu tym bardziej.
www.mazdaspeed.pl
Hubix napisał(a):Ilu Kowalskich bądź Nowaków kupując samochód niewiadomego pochodzenia lało płukanki
Leoo napisał(a):Hubix napisał(a):Ilu Kowalskich bądź Nowaków kupując samochód niewiadomego pochodzenia lało płukanki
Niezależnie od ilości Kowalskich zawsze będę lał płukankę przy wymianie oleju. Robiłem to w benzynie a w dieslu tym bardziej.
Leoo napisał(a):Niezależnie od ilości Kowalskich zawsze będę lał płukankę przy wymianie oleju. Robiłem to w benzynie a w dieslu tym bardziej.
to jest olej półsyntetyczny, ale nie widze problemu żebyś na nim jeździłkikidvdi napisał(a):SHELL HELIX HX7 DIESEL 10W-40
Kolego tu zmiana oleju już nic nie pomoże na dłuższy czas tylko remont silnikasorand napisał(a):Jeżdżąc na 5w40 dolewałem ok 4l na 15kkm
Sebal napisał(a):Kolego tu zmiana oleju już nic nie pomoże na dłuższy czas tylko remont silnikasorand napisał(a):Jeżdżąc na 5w40 dolewałem ok 4l na 15kkm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6