www.mazdaspeed.pl
rmkb1 napisał(a):Najlepsze jest to że swoją M6 eksploatowałem głównie na długich odcinkach, obr. powyżej 2,2 tys. wypalanie filtra systematyczne, olej dexelia, a filtr i tak się zapchał![]()
rmkb1 napisał(a):jestem 48 osobą w tym miesiącu która ma problem z dpf
Jaksa napisał(a):W takim razie widze ze moja GG jest super
Jaksa napisał(a):Olej wymieniam co 10 tys km.
Wyluzuj , wszystko bedzie git , masz auto zadbane , jestes pierwszym włascicielem co jest wazne ... no i znasz mnieMyjk napisał(a):Wszystko się może zdarzyyyyyć
Jaksa napisał(a):no i znasz mnie ...
Jaksa napisał(a):sąsiedzie
Jeszcze chyba nie wszyscyjarku007 napisał(a):Jaksa – Ciebie to Wszyscy znają
Sąsiadem nazywam wszystkich ktorzy mieszkaja 20 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania , zawsze mozna zamieszkac na Grochowiejarku007 napisał(a):Tylko że nie każdy może być Twoim sąsiadem
Zgadzam sie , tu jest sporo wiedzy na rozne tematy .jarku007 napisał(a):co Nam pozostaje ? – forum
Myjk napisał(a):mcbeth napisał(a):Emulator to obejście a nie rozwiązanie problemu źródłowego.
Herezje opowiadasz. Emulator jest dobry na wszystko!![]()
Wczoraj w trakcie wypalania (pociąłem na grzybki) zatrzymałem auto w lesie i jak silnik chodził na wolnych obrotach (chłodziłem turbinkę) z rury wydechowej ostro sypało dymem
gorylla napisał(a):...Ciekawe czy na kompie wykryją jakiś problem z DPF-em, ciekawe też, czy po wymianie oleju wypalenia wrócą do poprzedniej częstotliwości. ...
Enduro napisał(a):raczej dwa razy tak!
Myjk napisał(a):Poza tym, patrząc na zakres temperatur materiałów z których jest zrobiony plaster DPFu, oraz zakres temperatur kolektora wydechowego (nawet przy wypalaniu), zwiększona ilość wypaleń nie powinna powodować uszczerbku "na zdrowiu".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6