chmooreck
Rozumeim, że masz ORY ksenki?
A jak u Ciebie z poziomowaniem?
Działa poprawnie i było kalibrowane?
Jakoś dziwi mnie to "podniesienie" po prawej...
Rozumiem, że narysowałeś strumienie świetlne dwóch lamp?
naklejki korekcyjne na reflektory
1, 2
Ksenony oryginalne,
poziomowanie chyba działa ;–)
Narysowałem strumień pojedynczej lampy, obie świecą podobnie, na tym samym poziomie
Różnica poziomu między lewą stroną a prawą śladu pojedynczej lampy to ok 5-10 cm (nieduża) z odległości ok 1 metra ("pomiary" na oko, z pamięci)
poziomowanie chyba działa ;–)
Narysowałem strumień pojedynczej lampy, obie świecą podobnie, na tym samym poziomie
Różnica poziomu między lewą stroną a prawą śladu pojedynczej lampy to ok 5-10 cm (nieduża) z odległości ok 1 metra ("pomiary" na oko, z pamięci)
magicadm napisał(a):Jakoś dziwi mnie to "podniesienie" po prawej...
Rozumiem, że narysowałeś strumienie świetlne dwóch lamp?
dobrze narysował, w xenach jest tak ____/----- jest delikatne podniesienie, ale dalej świecą na płasko, a w zwykłych lampach tak ____/ jest podniesienie i walą cały czas w górę
- Od: 15 cze 2007, 01:09
- Auto: M6 '02 2.0 Benzin
DarDer napisał(a):Więc proponuję w razie kontroli podeprzeć się przed policjantem przepisem który przedstawiłem powyżejna pewno nie odważy się na wypisanie mandatu
) pozdrawiam
Problem w tym ze aby dojechać do Polski to po drodze musisz zaliczyć kilka innych państw i tym pismem niestety niewiele zdziałasz
W poprzednim samochodzie miałem dużo problemów żeby się pozbyć śladów po naklejkach pewnie dla tego ze za odklejanie zabrałem się po paru miesiącach

Pozdrawiam.
- Od: 3 mar 2009, 20:49
- Auto: Mazda 6 TS 136 2005 RHD
Hmmmm Panowie bylem w PL nic nie naklejalem nic nie zmienialem i ani razu nikt mi nie mrygnol 6 ma zbyt slabe swiatla zeby kogos oslepic (sam ledwo droge widze)
Wiec mysle ze naklejki sa zbedne chyba ze komus zalezy na ubezpieczeniu to inna bajeczka
Wiec mysle ze naklejki sa zbedne chyba ze komus zalezy na ubezpieczeniu to inna bajeczka
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
chmooreck napisał(a):Albo masz już przełączone na "płasko"
Moze byc niewiem ... w kazdym badz razie czekam na zestaw xenonow
wtedy napewno bede widzial dobrze
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
1, 2